22 juli 2009

I made two new cards: 2 Sketches 4 You and CPS

Since I'm having vacation at the moment, I'm cardmaking everyday. I found two nice sketches at 2 sketches 4 you and Card Positioning Systems. This is what I did with both sketches.

This card I made with the sketch over at 2 Sketches 4 You:

De basis is een stuk dubbelgevouwen witte cardstock van 15 bij 30 centimeter. Met foamtape is hierop een stuk MME Audrey Victoria papier geplakt. Met daarop een stuk cardstock en vier kleine stukjes oranje Audrey Victoria papier. Alles is met foamtape opgeplakt voor een 3D effect en alle papier is aan de randjes aangezet met inkt. Over de breedte van het kaartje zijn twee lintjes geknoopt. De tekst Party animal is een Melissa Frances Rub-On. Uit Basic Grey Ambrosia papier heb ik twee vlindertjes geknipt. Ze zijn op elkaar geplakt en vervolgens met een glue dot op het kaartje geplakt. Zowel linksbovenaan als rechtsonderaan op het kaartje is een stuk van een Prima. Say It In Cyrstals Swirl geplakt. Het kaartje is afgemaakt met een Basic Grey Half Pearls in drie hoekjes.

And this card I made with the sketch over at Card Positioning Systems. I made this card for Odetta. She has sent me a very nice card and I thought it would be nice to send her a card back, as a kind of card conversation:0)

De basis is een stuk dubbelgevouwen witte cardstock. Hierop zijn twee stukken Audrey Victoria papier geplakt. Over de breedte van de oranje reep papier is een stukje satijnlint gestrikt. Over de breedte is vervolgens een reepje Basic Grey Ambrosia papier geplakt. Alle papier is opgeplakt met foamtape en aan de randjes aangezet met Colorbox inkt. Uit Basic Grey Ambrosia papier heb ik het vlindertje geknipt en dit heb ik op het strikje geplakt. Het 'koppeltje' is geknipt uit Prima. Youth papier en is bewerkt met zwarte inkt. Met scrapper's floss heb ik er een strikje omheen gemaakt. Onderaan het koppeltje is een Prima. La Femme Flower geplakt met als hartje een Basic Grey Half Pearl. En het kaartje is afgemaakt met drie Basic Grey Half Pearls in de rechterbovenhoek.

18 opmerkingen:

 1. wow, such cute cards! I love the PP! and the rhinestone swirls!

  Clouds :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik heb die lijn van MME ook liggen en dacht bij mezelf: wat moet ik daar nu mee? Jij geeft hier een prachtig voorbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden en een gaaf papier heb je gebruikt.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks!!! enne weer een mooi kaartje!! je blijft er wel aan he!! haha....

  Gr. Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een bijzondere kaartjes Romy! Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend Romy,wat een prachtig papier.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg gaaf zeg!!!! Mooi papier en geweldige combi zo!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. your cards are really beautiful. Great take on this weeks sketch too.
  Thanks for playing
  :) Kazan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, Romy, je gaat als een speer! Nog even en dan kun je een eigen kaartenwinkel beginnen!

  En wat een schitterende kaarten en wat een geweldig papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wow wat een mooi papier en gaaf kaartje heb je ermee gemaakt joh!!

  XX Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gave kaartjes Romy hele mooie papierkeuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. WOW...both of these cards are gorgeous. I love the paper.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wow.. both cards are striking! love the glitter on the first one and the sign on the second one.. looks totally unique :)

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!