23 juli 2009

Weer wat nieuwe items binnen!!

Er is weer het één en ander nieuw binnen gekomen in de webshop afgelopen dagen. Namelijk het volgende (als je op de productnaam klikt kom je terecht bij dit item in de webwinkel):

We hebben tien nieuwe soorten 7 Gypsies Tags binnen. Ze zijn weer prachtig vintage, zoals we wel gewend zijn van dit merk. Deze tags zullen een echte blikvanger op je layout of ander scrapproject vormen!

Ook nieuw zijn deze onwijs handige Maya Road Sheers A Year To Remember: kalendertjes waarop je de datum kunt omcirkelen die op de layout van toepassing is. Leuker kun je de datum toch niet neerzetten op je layout?!

Tevens hebben we het grungeboard weer aangevuld. Ditmaal met enkele 'elements' vellen met gestippelde structuur. En er zijn acht verschillende soorten!

Deze zeer zomerse transparante figuurtjes zijn K&Company Wild Raspberry Acetate Die Cuts. Hele schattige bloemetjes, mooi quotes en titels, en andere gave items zitten hier tussen. En we verkopen ze in kleine setjes van 10 figuurtjes per setje.

Ook al zo leuk van K&Company: deze Madeline Die Cuts. De die-cuts zijn heel mooi romantisch en vooral roze en blauw van kleur. Nostalgischer kan het bijna niet.

Wil je bling bling op je scrapproject? Dan zijn deze Imaginisce Bling Blossoms echt wat voor jou. Ze zijn maar liefst 7 centimeter breed en verkrijgbaar in blauw en bruin.

En tenslotte, ook van Imaginisce, hebben we een nieuwe aanvulling op de Imaginisce Flourish Flowers, namelijk de prachtige zuurstokroze variant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Your comments make my day! Thank you!