16 juli 2009

Just me

Deze layout heb ik gemaakt met behulp van de sketch van Wij DUS! Ik heb mezelf voorgenomen vaker meerdere foto's op een layout te verwerken, in plaats van altijd maar eentje, dus dit was dé kans. Met deze foto's van mijzelf heb ik een paar maanden geleden al vijf layouts gemaakt voor een project (daar kan ik jullie helaas nog (steeds) niets over vertellen), maar het leek me leuk ook nog de leukste vier foto's op één layout te verwerken. Dat is deze layout geworden.

De basis is een vel beige-kleurige cardstock, dat is omlijnd met IDenty pen en waarvan de randjes zijn bewerkt met edge distresser en Colorbox Sepia Black. Hierop is een vierkant stuk MME Bloom & Grow papier geplakt. Bovenaan zijn twee repen van dit dessinpapier geplakt, en daaronder nog een klein geel stukje, die ik van een border heb voorzien met mijn Border Punch. Alle papier is aan de randjes aangezet met inkt en bewerkt met edge distresser. De foto's zijn omlijnd met IDenty-pen en op de horizontale reep papier geplakt. De titel is gemaakt van glitter thickers. Ik vond ze niet heel mooi uitkomen, dus heb ik ze omlijnd met IDenty-pen. Om dit te doen plak je de thickers op een stukje papier, waarna je er met de dikke punt van de pen langsgaat. Vervolgens 'teken' je zelf het buitenste randje, waardoor dit ook zwart wordt. Ik heb verder gebruik gemaakt van een Say It In Pearls swirl, die ik iets donkerder roze heb gemaakt met behulp van Colorbox Old Rose. Er zijn twee vlindertjes (geknipt uit SEI Bridgeport papier) bij de swirl geplakt. Deze zijn aan de randjes aangezet met inkt, en de buitenste randen van hun vleugeltjes zijn voorzien van Stickles. De tekst 'Libellebos '09 ' is gemaakt van Mini Shimmer Alpha Stickers. Verder heb ik een 'bingokaart' gestempeld met deze clear stamp van Prima. Marketing. De letters van het woord Bingo zijn aangezet met Stickles, zodat ze glimmen. Verder heb ik onder de swirl twee Prima. Flowers bevestigd met een pearl brad. De bloem rechtsbovenaan bestaat ook uit Prima. Flowers en een pearl brad, met daardoorheen twee Vintage Leaf Pins gestoken. Tenslotte heb ik van lint een soort korsetsluiting gemaakt. Hiervoor heb ik een aantal gaatjes in twee rijen geprikt, daardoorheen lint geregen en dit vervolgens onderaan vastgestrikt. Dit idee vond ik overigens op het blog van Gabriëlle Polacco.

13 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi! Schitterende foto's. Vooral je mooie corsage knalt er uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is gaaf geworden! Geweldige foto's, mooie kleuren, gave compositie, kortom: super!

  Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie layout is het geworden en wat leuk hoe je dat met dat lintje heb gedaan!!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er super uit, Romy!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo met meerder mooie foto´s.Ziet er gaaf uit.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dit weer prachtig Romy,mooie foto,s,mooi papier.
  Ik bewonderd je echt.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Romy,
  wat heb je dat weer gaaf gedaan !
  GR joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OH!! Romy! Deze is echt TE mooi! Helemaal geweldig! Ik houd sowieso wel van deze kleurencombinatie, maar echt....uhm...ik kom niet uit mijn woorden...maar ik vind de LO echt gaaf!

  In tegenstelling tot jou zou ik juist wel wat vaker slcechts met 1 foto op een pagina mogen gaan werken, haha. ieder zijn (haar) eigen uitdaging he ;-)

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje wat was jij weer snel! Hij is inderdaad heel erg gaaf geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele gave lo zeg!!! Mooie kleurtjes en erg leuke foto's ja!
  Wat een leuek wedstrijd zeg!! Ik ga er eens over nadenken want gebruik nooit swirls, maar daarom wel juist een uitdaging!

  Fijn weekend vast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow je layout is prachtig, echt super mega mooi...

  En dat neem ik me zelf ook steeds voor, meer foto's maar lukt meestal toch niet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helemaal af! heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. meis ik vind hem helemaal super geworden
  prachtige foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!