17 juli 2009

Why don't you wear your angel wings?

A few days ago I found a new challenge blog, called One Little Word. Their challenges are so cool! They give you one word that you have to use on a scrapping project. The word of this week was 'Why'. I made a layout with a picture of my niece Naomi, when she was only a few days old. She really looks like an angel here, so the title 'Why don't you wear your angel wings?' came up.

Een paar dagen geleden ontdekte ik een nieuwe challenge blog, genaamd One Little Word. Hun uitdagingen zijn zo gaaf! Ze geven je één woord wat je moet gebruiken op je scrapproject. Het woord van deze week luidde 'Why'. I heb een layout gemaakt met een foto mijn nicht Naomi, toen ze net een paar dagen oud was. Ze lijkt hier net een engeltje, dus kwam de titel 'Why don't you wear your angel wings?' in me op.

De basis is een vel die-cut papier van Little Yellow Bycicle Zinnia. Ik heb het vierkante vlak in het midden omlijnd met stukken Prima. Clearly IOD Tape. Ik heb twee stukken dessinpapier (tevens uit de Zinnia serie) voorzien van een borderrand met mijn Border Punch en ze op elkaar geplakt. Alle papier is aan de randjes aangezet met zwarte inkt. De foto heb ik omlijnd met IDenty pen en op het papier geplakt. Vervolgens heb ik een Maya Road Journaling Sheer Scallop Card genomen en hierop met IDenty-pen een zelfbedacht gedichtje geschreven. Eigenlijk stond er op deze Scallop Card het woord 'Dreams': dit heb ik weggewerkt door er een deel van een Zinnia Clear Cut overheen te plakken. Ik heb in totaal drie Zinnia Clear Cuts gebruikt. Ze zijn eerst opgeplakt op witte cardstock en langs de randjes uitgeknipt, en vervolgens over elkaar heen geplakt. In het midden van de groen-blauwe bloem is een strass steentje geplakt. Bij de linkeronderhoek van de foto zijn twee Prima. Flowers geplakt met als hartje een groot strass steentje in de vorm van een druppel. De titel bestaat zowel uit thickers als uit Adornit letterstickertjes. Tenslotte heb ik op de thickers en bij de bloem enkele dotjes Liquid Pearls gezet.

15 opmerkingen:

 1. cute cute! Love the colors! And thanks for playing with us!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lo geworden en inderdaad een heel klein engeltje.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi Romy,

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige layout en geweldige titel!!

  xxxx
  Chimene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk! mooi gedichtje ook! groetjes sam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hej romy

  Wat maak je weer mooie dingen. En wat betreft je strasssteentjes is wel een leuk ideetje ja.. zal het morgen er opplakken ben nu alweer begonnen met een ander lootje.

  Je gaat weer als een speer he :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi gemaakt, Romy! En dat is nog eens een keer een goede WAAROM! Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh wat is deze lo. weer heel mooi! Jij wordt elke keer nog beter met scrappen. Het is puur genieten om naar jouw werkjes te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die is mooi geworden .Ziet er heel goed uit hoor

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super layout is het geworden en wat een leuke titel heb je gebruikt!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. gorgeous work!! thanks for playing along!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat maak je toch een mooie layouts! (en kaarten ook trouwens) Deze vind ik helemaal geweldig en die titel! hoe kom je erop! Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. love your title and what an adorable layout!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!