11 juli 2009

Mijn mojo heeft me niet verlaten...

Op vakantie had ik een flink gevulde pizzadoos mee vol met leuke scrapspulletjes. Gelukkig was er in de achterbak ook nog plaats voor mijn scrapmojo (hihi) dus heb ik heerlijk kunnen scrappen. Ik heb in totaal drie layouts en een kaartje gemaakt. Hierbij alvast twee layouts. Over de tweede ben ik niet helemaal tevreden, maar met het resultaat van 'Viespeuk' ben ik wel best blij. Op beide layouts staat mijn nichtje Naomi.

De basis van deze layout is een vel Basic Grey Lemonade papier, dat aan de randjes is geaccentueerd met zwarte Colorbox inkt. Hieroverheen is een 'Dollies' (een soort lace cardstock) geplakt. Van een ander vel Basic Grey Lemonade papier heb ik verschillende strookjes gescheurd. Ze zijn aangezet met inkt en schuin over elkaar opgeplakt. De foto is omlijnd met IDenty-pen. De vleugels zijn van grungeboard en zijn geverfd met Paint Dabber. Vervolgens heb ik de vleugeltjes omlijnd met zwarte Stickles. Rechtsonderaan, onder de foto is een Prima. Heavenly flower geplakt. Hierop een gewone Prima. Flower en een uitgeknipt bloemetje. Linksbovenaan bij de foto zijn drie Prima. Flowers opgeplakt, die op elkaar zijn bevestigd met een brad. Omdat ik geen glitter brads meer had, heb ik een gewone groene brad genomen en op de bovenkant Stickles uitgeveegd: zo krijg je een echte glitter brad! Bij de bloem is een Prima. Say It In Crystals swirl geplakt, samen met enkele uitgeknipte figuurtjes, die zijn aangezet met inkt. De titel bestaat uit thickers, waarop enkele puntjes Liquid Pearls zijn gezet.

Voor deze layout is de basis een vel Basic Grey Urban Prairie papier, dat aan de randjes is aangezet met Colorbox inkt. Hierop zijn twee rechthoeken papier (October Afternoon Daydream en Basic Grey Urban Prairie) geplakt, waarvan de hoekjes afgerond zijn geknipt. De titel ('Let's go enjoy nature') bestaat uit thickers en Tiny Alpha Stickers. Alle foto's zijn omlijnd met IDenty-pen. Linksbovenaan is een Prima. Flower geplakt, met als hartje een knoopje met scrapper's floss en daarnaast een Prima. Say It In Crystals swirl. Aan het stukje scrapper's floss hangt een Tim Holtz Idea-Ology ticket. Onderaan op de layout zijn twee Prima. Flowers opgeplakt, met daarop een vogeltje dat geknipt is uit Urban Prairie papier. Daarbij zijn tevens een Prima. Artful Leaf en een strass swirl geplakt. Rechtsonderaan op de layout zijn tenslotte drie knoopjes geplakt, waarvan op de middelste een Owl Brad is bevestigd (de twee pootjes door twee knoopsgaatjes halen en de brad zit vast).

En verder had ik een award van Patricia gekregen. Heel erg bedankt!! Ik geef deze ditmaal door aan al mijn trouwe bloglezertjes:)

En tenslotte nog een klein nieuwtje: binnenkort komt er weer een nieuwe wedstrijd online te staan. Ook ben ik bezig een zogenaamde 'Scrapstuff in a kit' (een kit met spullen voor kaartjes) samen te stellen. Meer informatie hierover zal nog volgen.

Morgen zal ik de andere layout en het kaartje plaatsen dat ik verder op vakantie heb gemaakt. Maar nu eerst even lekker luieren op de bank.

13 opmerkingen:

 1. vind ze allebei erg leuk! groetjes sam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze allebei super leuk geworden en wat heb je bij beide leuk papier gebruikt!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke leuke lootje allebei. Mooie kleurencombi's heb je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Luieren niets daar van je hebt genoeg geluierd .....wij willen de KIT zien..hahahaha nee hoor grapje je voetjes doen natuurlijk best wel zeer auwwwwwwwauwwauw!!!!!
  doeg,Lean.
  o,ja je lo's zijn heel mooi geworden.Toch handig zo´n nichtje[model].

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige layouts Romy,wat een lief meisje je nichtje,'Heel mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Romy, Heb net (in Florida) je vakantieverhaal gelezen en je nieuwste spulletjes bewonderd!
  Wat ziet alles er weer leuk uit, meis....
  Veel liefs vanuit Lake Buena Vista, Orlando, Florida,
  Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn beide erg leuk geworden.
  Die kleine viespeuk is een mooi onderwerp om te scrappen toch.
  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind beide lootjes errug leuk geworden hoor!! De gebruikte kleurtjes passen perfect bij de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je LO's zijn weer super geworden. Gelukkig heb je je mojo weer terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooie lay-outs heb je gemaakt op vakantie !

  groetjes Marsha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dag romy

  Ik vindt ze allbei erg leuk ,en wat een mooie foto die bovenste.

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje ook weer zo leuk!!!! Wat knap dat je spulletjes mee hebt genomen op vakantie!!! En ook zo netjes, 1 doos! :D

  Je nieuwe ideetjes zijn leuk!!!! Ik ben erg benieuwd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind ze allebei heel fris en fruitig! Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!