30 juli 2009

Nieuwe Prima., een heleboel lintjes en meer...

Er zijn gisteren weer prachtige dingen binnengekomen. Zoals prachtige Prima. Flowers, een heleboel lintjes en 7 Gypsies tags...

Deze prachtige bloemen zijn de Prima. Belle Fleur Flowers Carnation. De bloemen zijn gemaakt van prachtige glanzende stof. De kleuren zijn heel mooi doorlopend en de bloemen zijn voorzien van enkele meeldraden. Prachtig toch?! De bloemen zijn er in roodbruin, blauw en donkerroze.

Verder zijn er deze prachtige chipboard vogeltjes en tevens chipboard vlinders in setjes van 6. De vogeltjes zijn voorzien van twee takken en enkele bloemetjes en blaadjes. Heel mooi om te bewerken met verf, inkt, glitter etcetera.

Deze roosjes lijken net echt. Ze vormen het perfecte romantische accent op je scrapproject. Deze roosjes verkopen we in setjes van 3.

Ook hebben we vele nieuwe kleuren Doodlebug Crushed Velvet Brads, zoals wit, rood, blauw en lime-groen. Klik hier en je kunt zien welke acht kleuren we nu hebben.

En er zijn nog meer prachtige vintage tags van 7 Gypsies: de tags uit de Savannah serie. Ze zijn heel zacht van kleur en met vintage accenten. Perfect voor een kleine journaling of gewoon voor de sier.

Vrolijkere alfabetstickers dan deze heb ik niet vaak gezien. De Pink Paislee Fashion Script Alphabet Stickers zijn cardstock stickers in de felle kleurtjes blauw en licht roze. Perfect voor het maken van een titel! En verder is er een heleboel lint binnengekomen...

...supermooi elastisch geruit lint. Bijvoorbeeld erg mooi om aan de rand van een doosje te plakken.

...en geruit lint in de kleuren oranje en zwart.

...en ook vele soorten satijnlint. We hebben bijna alle kleuren: paars, blauw, roze, rood, wit, zwart etcetera etcetera. Er zit voor ieder project wel een kleur bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Your comments make my day! Thank you!