29 juli 2009

Cadeautje en kaart voor Odetta

Yesterday I made Odetta this card and a little choco-surprise. For this card I used the sketch over at 2 Sketches 4 You.

Gisteren heb ik voor Odetta deze kaart en een kleine choco-verrassing gemaakt. Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de sketch van 2 Sketches 4 You.

Gebruikte materialen: Cardstock, Kraft cardstock, Papier Basic Grey Wisteria, Satijnlint, Liquid Pearls, Stickles, Colorbox Black, Knoopje, Scrapper's Floss

And this is the little choco-surprise. Because I found the packing a bit dull, I made my own wrapper. En dit is de kleine choco-verrassing. Ik vond de verpakking een beetje saai, dus heb ik mijn eigen wikkel gemaakt.

Hiervoor heb ik een stuk cardstock en twee stukken Basic Grey Wisteria papier om de verpakking heengelegd en streepjes gezet op de plaatsen waar ik het papier moest rillen. Zo kun je het gemakkelijk omvouwen. Het cardstock is aan de randjes bewerkt met zwarte inkt. Om het geheel heb ik een lintje gestrikt, met op het knoopje een ornamentsteentje. Bij het strikje is een transparante swirl geplakt. Deze is afkomstig uit het setje Love Letters Clear Cuts. De tekst Thank You Very Much is een stempelafdrukje. En tenslotte heb ik een vlindertje opgeplakt. Dit is geknipt uit een stuk SEI Bridgeport papier en voorzien van enkele strass steentjes.

And then the reason that I gave her this present and card: yesterday I found in my mailbox all this eye-candy!!

En de reden dat ik haar dit cadeau en deze kaart heb gegeven is dat ik gisteren in de brievenbus al deze eye-candy kreeg. Hele leuke stempelafdrukjes, waarvan sommige zelfs al uitgeknipt en voorzien van een laagje papier. Nogmaals superbedankt Odetta!!

10 opmerkingen:

 1. Wauw! Dit is een ongelooflijk mooi kado! Prachtig deze stempelafdrukjes! Ben ik stiekem wat jaloers op! Jij wordt verwend! Wat je voor Odetta hebt gemaakt is ook heel mooi! Fijn om te krijgen en te geven. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig cako is dat Romy,wat veel spullentjes zeg.
  Nooit komt zo iets mij kant op ,bofkont dat je bent.
  Maar je heb een prachtige kaart voor der gemaakt zeg.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jajaja voor wat hoor wat ...nee hoor grapje.Je kaart is heel mooi geworden en je verpakking kan zo de supermarkt in.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig romy, zo een kaartje wil ik ook wel krijgen zenne,-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. such lovely cards! love the color combination!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig Romy en wat een lief gebaar van Odetta maar zeer zeker ook van jou dat zal vast in de smaak vallen letterlijk en figuurlijk. Bedankt voor het meedoen bij 2sketches4you.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha die Romy,
  Wat ben je giga verwend door Odetta.
  Heerlijk om zo iets moois in je brievenbus te krijgen.
  Nog even en dan ben ik weer in Nederland!
  Groetjes vanuit een warm USA,
  Jenny.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Romy, heel hartelijk bedankt voor de mooie kaart en het schitterende verpakte en yam, yam, overheerlijke cadeau. Ontzettend lief van jou! Veel plezier met de afdrukjes, maak er iets moois van (maar dat is wel jou toevertrouwd!). Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuk kaartje en verpakking heb je gemaakt!! En wat heb je leuke dingetjes gekregen!! Super!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Simply beautiful! Thanks for playing at 2S4Y!
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!