Pages Of My Blog

11 juli 2009

Terug van een prachtige vakantie!

We zijn zojuist teruggekomen van onze prachtige vakantie in Morschach (een klein dorpje in Zwitserland). We hebben het prachtig gehad. Een heleboel gedaan: naar Zurich geweest, naar Luzern, veel gewandeld, gerodeld, op de Pilatus (tja, daar sta je dan met je hoogtevrees op 2100 meter hoog....) geweest. De eerste dagen zat het weer wat tegen, maar later werd het prachtig weer. We hebben genoten en weer volop energie om bij te tanken. Hieronder een kleine selectie van de foto's:

P.S. Op deze foto draag ik mijn 'gladiatorenschoenen', die ik in Zürich heb gevonden. Het doet erg veel pijn met lopen, maar ik vind ze zelf zooo mooi:)

11 opmerkingen:

  1. Wat ziet het er daar mooi uit...

    Ik vind je schoenen helemaal geweldig !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn het onwijs mooie foto's en ik denk dat we ze binnenkort weer op je prachtige lo's terug zien!! En wat leuk dat je een berichtje op mijn blog had achtergelaten!!

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie foto,s Romy.
    Fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad.
    Nu kun je er weer een tydje tegen.

    Liefs Riet.x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow ziet er mooi uit hoor...
    weer leuke foto`s om mee te scrappen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahahaha meisjes en schoenen ze leren het nooit hihihi maar wel een hele leuke foto met mooie schoentjes[schoentjes ook even close up nemen kan je leuk scrappen].De rest van de foto's zijn ook gaaf ,maar ja ze vallen in het niets bij je mooie schoentjes.
    gr,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo te zien en te lezen hebben jullie het geweldig gehad! Gelukkig maar. En ook nog tijd gehad om te scrappen...fijn hoor!

    Groetjes Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw wat een mooie foto's!!!!!!
    welkom terug!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zwitserland ziet er prachtig uit ! Mijn vader en zijn vrouw gaan er ook naartoe op hun vakantie, op weg naar Italië hun eindbestemming ...

    groetjes Marsha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jaaaa ik wist wel dat ik verder moest kijken!!! Heb gewoon een hoop gemist! Je vakantiefoto's zien er gaaf uit!!! Mooi zeg!!! En leuk die schoenen, ik dacht wel meteen: auw! maar dat klopt dus ook met lopen.... ;)
    Heerlijk nagenieten nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterende foto's! En waarom doen mooie schoenen toch altijd zo'n pijn!

    Lieve groetjes, Odetta

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!