29 juli 2009

Veel nieuws van Prima.

Gisteren zijn er een aantal supergave nieuwe artikelen van Prima. binnengekomen.

Wat dacht je van de Prima. Cherry Blossoms Branches Pink: deze bloemenrank heeft oneindig veel mogelijkheden. Je kunt de bloemetjes en blaadjes losknippen, de tak in zijn geheel over je layout draperen, het gebruiken voor home-deco etc. etc. En ook goed om te weten, de witte variant van deze Cherry Blossoms is ook weer op voorraad.

Ook al zo mooi is deze Dress Up Overlay. Deze transparante overlay meet zo'n 10 bij 15 centimeter en is daarmee perfect om bijvoorbeeld over een foto te leggen. Je krijgt dan prachtige swirls en tekst op je foto.

Verder zijn de Prima. Belle Fleur Flowers nieuw. Ze zijn er nu al in de kleuren Mango, maar ik ga later ook de blauwe variant in de webwinkel zetten. Deze bloemen zijn voorzien van prachtige kleurenoverlopen en hebben ook al een brad, zodat ze gemakkelijk te bevestigen zijn. We verkopen deze bloemen in setjes van drie.

En er zijn maar liefst drie nieuwe soorten Prima. Artistry Flowers binnen. Zo zijn er bloemen met licht omgevouwen blaadjes (zie foto). Iedere bloem uit deze setjes is weer een echt kunstwerk en zal perfect staan op je scrapwerk.

1 opmerking:

Your comments make my day! Thank you!