18 juli 2009

Wedding day

Ik wilde graag nog een layout maken met een reeks foto's van de gehele trouwdag van mijn oom en tante, vorig jaar. Erg lastig voor mij, als 1-foto-scrapper. Het resultaat is alleen niet helemaal naar mijn zin. Ik denk dat het de letters zijn, maar die zitten helaas muurvast...

De achtergrond is een vel Basic Grey Wassail papier. De randjes zijn licht aangezet met witte Paint Dabber. Het oppervlak van het vel is verder bespoten met koffie-kleurige Glimmer Mist. Ik heb (flink passen en meten!) vijf foto's op het juiste formaat gesneden en hier een collage van gemaakt. De foto's zijn ieder omlijnd met IDenty-pen en samen 'gemat' op een groot stuk Wassail papier. Hierachter is een gestreept stuk dessinpapier uit deze serie geplakt. Van alle papier zijn de randjes bewerkt met edge distresser en aangezet met zwarte inkt. De titel is gemaakt van thickers. Over de thickers heb ik zachtjes met witte Paint Dabber gewreven, en vervolgens snel de verf weggewreven. Zo krijgen de letters een wittere tint. Linksbovenaan is een stempelafdrukje van een hart geplakt. De randjes zijn aangezet met rode inkt. En op het hartje is een chipboard hartje geplakt, dat bruin geverfd is. De journaling is met IDenty-pen geschreven op een Maya Road Sheer Scallop Card. Op de vier hoekjes van deze scallop card is een strass steentje gefixt. Tenslotte zijn rechtsonderaan op de layout twee Prima. Flowers op elkaar bevestigd met een pearl brad. Door deze brad zijn twee Maya Road Vintage Leaf Trinket Pins gestoken, en naast de bloem is een swirl gestempeld die is versierd met enkele zwarte strass steentjes.

7 opmerkingen:

 1. Hoi niet meer aan peuteren hoor,ik vind hem hartsikke leuk geworden.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie layout is het geworden!!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je lay-out erg mooi geworden Romy! Begrijp eigenlijk niet waarom je niet tevreden bent...ik zie er niks "geks" aan.
  Lekker laten zoals-ie is!

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende layout Romy,heel mooi papier.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem ook erg mooi hoor!!! Misschien dat het ook wel komt door meerder foto's terwijl je dat niet vaak hebt... Tenminste dat heb ik als ik er meer gebruik!
  Maar ik vind hem leuk en zou hem lekker zo laten!!!

  Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer geslaagd, wat een schitterende fotocollage! Je hebt nu een mooi overzicht van de trouwdag! Mooie kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. toch best wel goed gelukt hoor!
  het is iets wat een andere style. goed dat je hem toch hebt geplaatst!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!