05 augustus 2009

Award van Marlieke en Lean!

Ik kreeg van Marlieke en Lean deze award. Superbedankt, meiden!! Ik vind het zo leuk!!

Ik mag deze doorgeven aan 10 mensen en dat zijn de volgende: Mireille: zij maakt zulke mooie inspirerende layouts. Daar steek ik iedere keer weer wat van op! En de berichtjes die ze achterlaat zijn iedere keer zo lief. Chimene: haar shabby chic stijl is prachtig mooi. Ze heeft bijzonder veel oog voor detail. Jolanda: ze is net als ik 16 jaar, en scrapt heel mooi en kleurrijk. Selma: zij is één van mijn allereerste bloglezers, en dat waardeer ik zeer. Marianne: dankzij Marianne ben ik begonnen met bloggen. Zonder haar was dit blog er niet geweest:) Miranda: zij heeft een hele herkenbare en prachtige stijl. Haar layouts zijn telkens zo mooi om naar te kijken. Carine: haar ken ik via Clubs en ze heeft altijd de moeite genomen lieve berichtjes achter te laten voor me, ook nu ze zelf een blog heeft. Marije: zij maakt hele mooie fleurige dingen, en laat ook graag het creatieve talent van haar dochtertje zien. Odetta: met Odetta heb ik heel leuk mailcontact of we verwennen elkaar (nou ja, vooral zij mij) met allerlei leuke post. Ook haar scrapwerk is prachtig en heel inspirerend.. Cora: ook zij heeft een hele eigen stijl en maakt de meest schitterende layouts en kaartjes, die zeer inspirerend zijn.

7 opmerkingen:

 1. Thanks!!! leuk zeg!!! tju nu moet ik die aan 10 andere doorgeven??? pff effe denken hoor!! haha

  Gr. Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he ,geef ik je nog werk ook.Maar je hebt hem verdiend.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super!!! Dit is mijn eerste award! Heel erg bedankt hiervoor! Fijn! Kun je me via e-mail eens uitleggen wat ik juist moet doen lieve Romy? Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg bedankt Romy!! Ik voel me vereerd en jij ook gefeliciteerd met je award! Je hebt hem verdient!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat lief!! en vooral de beschrijving! love you!!x marije

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel hartelijk bedankt voor je award en de lieve woorden. Ik geef hem je van harte voor een gedeelte aan je terug, ha, ha, ha! Zie mijn blog!

  Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je wel hoor voor de award!!!!
  xxxx
  Chimene

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!