04 augustus 2009

Card Patterns & Mojo Monday 98

I have made two cards again...

This one I made with the sketch over at the Card Patterns blog...

De basis van deze kaart is een stuk kraft cardstock. Hierop heb ik drie repen Imaginisce Twitterpated papier geplakt. Op het papier met de wolkjes heb ik de contouren van één wolkje overgetrokken. De twee scheidingslijnen van de repen papier zijn weggewerkt door er twee stukjes lint op te plakken. Tevens heb ik over het midden van de kaart een stuk satijnlint geplakt. Met foamtape heb ik een Jillibean Soup Journaling Sprout opgeplakt. Deze is ook aan de randjes beïnkt. Op de Journaling Sprout heb ik een paar figuurtjes met foamtape opgeplakt. Deze zijn uitgeknipt uit het Twitterpated papier. Verder heb ik een stempelafdrukje (Bedankt, Odetta!) gebruikt. Het uiltje heb ik met stiften ingekleurd, en de vleugels zijn afgewerkt met Stickles. Aan het stempelafdrukje heb ik een stukje scrapper's floss geknoopt. En tenslotte heb ik aan beide kanten van de kaart een stukje kant geplakt.

...and this one I made with the sketch over at Mojo Monday. I made this card for my little niece Astrid. She's turning 3 this saturday (8 august!).

De basis van deze kaart is een stuk dubbelgevouwen kraft cardstock van 30 bij 15 centimeter. Hierop heb ik een stuk MME Bloom papier geplakt. Met foamtape zijn daarop nog twee vierkantjes van dit papier geplakt. Alle papier is aan de randjes aangezet met inkt en bewerkt met edge distresser. Op het vierkant heb ik een Jenni Bowlin Calendar Card geplakt. Omdat er de maand Januari op stond, heb ik hieroverheen met Tiny Alpha Stickers 'augustus' geplakt. De '8' heb ik omcirkeld met IDenty-pen en over die cirkel heb ik tevens een beetje Stickles gedaan. Uit het MME Bloom papier heb ik twee takjes en een bloem geknipt. Deze zijn rechtsonderaan opgeplakt. Over de breedte van het kaartje heb ik een stukje satijnlint gestrikt. En als 'finishing touch' heb ik rechtsbovenin drie Half Pearls geplakt.

12 opmerkingen:

 1. Genoeg mojo (en niet op de maandag alleen), dacht ik zo! Schitterende kaarten heb je gemaakt! Ik vind het zo leuk om te zien hoe je dankbaar gebruik maakt van de stempelafdrukjes :)! Ze zijn je zo gegund.De kaart voor je nichtje is zo mooi geworden, heel erg stijlvol! Lieve groetjes uit Venlo, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zijn het beide super leuke kaartjes geworden!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AAA je hebt weer geknipt zie ik,mooie kaarten zijn het geworden.
  gr,lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi alweer! Ik blijf dat papier ook mooi vinden. Mooi knipwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. These are both so very lovely!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The dimensions on these cards are fantastic! What an eye for details. Love the inked edges too!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaarten Romy,en weer zo mooi papier.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What stunning cards! Love the bright colors and all the dimension. Such a brilliant take on the sketch- glad you could join us.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beide hele leuke kaartjes zeg!! De onderste vind ik wel het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave kaartjes Romy!! Erg leuk papier ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het papier van My Minds Eye is ook zo ntzettend mooi! je hebt er een mooie kaart mee gemaakt. Ben vooral helemaal weg van dat takje met die bloem! Dat ga ik zeker onthouden!

  groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!