02 augustus 2009

Cute girl

Deze layout heb ik gemaakt voor de nieuwe wedstrijd op het Scrappassion Challenge Blog. De opdracht was om op je scrapproject groen en roze te gebruiken en bling bling. Vooral dat bling bling gedeelte is wel mijn ding. De vogel was flink wat knipwerk: ik geloof dat ik er een uur mee bezig ben geweest alles uit te knippen, maar dan heb je ook wat:)

De basis is een vel Basic Grey Eva papier. Hierop is een stuk papier geplakt, dat ook uit deze serie komt. Het papier is aan de randjes bewerkt met edge distresser en zwarte inkt. De foto's zijn omlijnd met IDenty-pen en samen gemat op roze cardstock. De cardstock is ook aan de randjes bewerkt met edge distresser en inkt. Uit het Eva dessinpapier heb ik de vogel geknipt. Deze is deels over de foto's geplakt. De vogel is versierd met enkele dotjes Liquid Pearls en de groene plekjes (o.a. de snavel) zijn voorzien van Stickles. Op de vogel heb ik tevens de tekst 'So cute' geplakt. Deze is gemaakt van Adornit letterstickertjes. De titel is gemaakt van thickers die met dotjes Liquid Pearls zijn versierd. Verder heb ik met deze Prima. Journal Stamp Four het journaling block gestempeld op een stukje roze cardstock. De randjes van het journaling block zijn voorzien van Stickles. Ik heb Beertje (het fotomodel voor deze layout) een grungeboard kroontje gegeven bij de onderste foto. Op het kroontje heb ik een flinke klodder Liquid Pearls gespoten en dit met een kwastje ruw uitgesmeerd. Het kroontje is verder, net als de rest van de layout, rijkelijk versierd met verschillende soorten strass steentjes.

7 opmerkingen:

 1. Wat is layout super leuk geworden en die vogel is echt super!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf geworden en wat was je weer snel zeg.Goed geknipt ook.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een koninklijke lay-out, zeg! Volgens scrap je jezelf helemaal suf tijdens jouw vakantie!
  Geweldig wat je allemaal maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wowww Romy,het is echt schitterend meis,prachtig papier en kleuren.

  Liefs riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jeetje romy wat is ie SUPER geworden!!! helemaal geweldig!!! VInd het ook een fantastische lijn en het kroontje doet het hem..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem helemaal perfect...
  Wat een super layout..

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!