09 augustus 2009

Real cute cow and some FUN news!

Yesterday I found the challenge blog Dreamgirls. They are having a very cool challenge. You have to use wings on your project, and some paint and glitter. This is what I came up with. You can find the (grungeboard) wing on the bird. As paint I used cracklepaint to add a little bit colour to the bird. And as glitter I used a glitter tree.

Gisteren vond ik het challenge blog Dreamgirls. Ze hebben een hele gave wedstrijd. Je moet vleugels, verf en glitter op je scrap gebruikt. Dit is wat ik ervan heb gemaakt. Op de foto sta ik met een schattige koe in Zwitserland.

De ondergrond is een vel Basic Grey Eva papier. Hierop heb ik twee kleinere vierkanten uit dezelfde serie geplakt. Alle papier is aan de randjes bewerkt met edge distresser, en de twee vellen dessinpapier zijn tevens aangezet met roze-paarse inkt. De foto is omlijnd met IDenty-pen en onder de foto heb ik een border geplakt, die gemaakt is van cardstock dat door een border punch is gehaald. Op de border heb ik weer nepsteekjes gemaakt met IDenty-pen en Ranger Opaque Pen. Vervolgens heb ik de boom (een Fancy Pants Glitter Cuts) opgeplakt. Deze heb ik versierd met enkele bloemetjes: Prima. Flowers en Prima. La Femme Flowers. Deze hebben allemaal als hartje een strass steentje. De titel is gemaakt van glitter thickers en Adornit letterstickertjes. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het vogeltje. Hiervoor heb ik een chipboard vogeltje uit dit setje Maya Road Chipboard genomen. Ik heb het geverfd met lila-kleurige crackle paint. De vleugel is van grungeboard en heb ik eerst voorzien van een laagje Paperglaze, daarna een laagje Sugar Coated Glitter en daarna nog een laagje Paperglaze. Het vogeltje heb ik tenslotte een oogje gegeven met een Basic Grey Half Pearl.

En daarnaast heb ik ook nog eens heel leuk nieuws. Ik heb de wedstrijd van Wij DUS gewonnen. Superleuk hè?!! En daarmee win ik deze gave spulletjes.

15 opmerkingen:

 1. Alweer een super lay-out! Mooie uitvoering van de challenge!
  Proficiat met de wedstrijd van Wij DUS! Hele leuke prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke LO zeg enne wat een geweldige prijs heb je gewonnen!!! veel plezier ermee!!!

  Gr. Cora

  ps zo'n jaarboek is gewoon TE LEUK om te maken en eigenlijk een kleine moeite dus dat hou je makkelijk vol!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Romy, wat een supermooie LO! Hoe krijgen ze de opdracht verzonnen, haha. En wat leuk dat je weer een wedstrijd hebt gewonnen! Je bent goed bezig zeg :-D. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele leuke lo zeg!!!! Zo ie zo heb je weer prachtige creaties gemaakt de laatste tijd!!! Krijg er helemaal inspiatie van!!!
  En gefeliciteerd met je prijs!!!!! Leuk!
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Romy, er staat (over enkele minuten) weer iets leuks voor je op mijn blog!

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi wat heb je het weer druk zeg...en je lo is weer heel mooi geworden[succes]en ik las ook van de wij dus prijs en die was gaaf zeg.Daar ga je vast weer iets moois mee maken.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hele mooie layout!! groetjes sam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent lekker productief!! en wat leuk dat je gewonnen hebt met de Wij dus wedstrijd. Gefeliciteerd.
  Een heel mooi lootje heb je weer gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb niet kunnen vinden wat je gemaakt hebt om dit te verdienen, maar je zal het vast verdient hebben!!! en wat een leuke prijs, hopelijk win je met deze lo ook weer wat, want hij is erg mooi. love glitters!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige layout is het geworden en wat een super leuke boom heb je bebruikt!!Q Past er erg goed bij!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je lay-out voor de challenge is goed geslaagd. Leuk hoor! Enne....gefeliciteerd met je prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat prachtig Romy,mooi papier en de kleuren vind ik zo mooi.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Schitterende lay-out! Mooie kleurencombinatie. Het lijkt wel van de Milka chocolade-reclame! Alleen de koe is niet paars.
  Heel hartelijk gefeliciteerd met het winnen van de leuke spulletjes. Het harde werken in deze zomer wordt goed beloond.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wederom weer een gave LO, Romy. En die prijs heb je gewoon verdiend ;)
  Groetjes,
  Selma

  P.S. Bedankt voor je award...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooh wat gaaf dat je gewonnen hebt zeg! Super leuke prijs. Moet eigenlijk ook weer eens meedoen op de WijDUs blog... altijd leuke sketches en uitdagingen daar.
  De uitdaging van dreamgirls heb je erg leuk uitgewerkt! De foto is ook erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!