09 augustus 2009

Weer wat scrapstuff-nieuws!!

Er is weer het één en ander aan nieuwe 'scrapstuff' binnen in de webwinkel. Een hele grote doos vol scrapspullen, met daarin dit alles:

Imaginisce heeft haar nieuwe kerstlijn nog maar net geïntroduceerd, of haar snag' em stamps zijn alweer uit. Wij hebben vijf verschillende soorten stempels uit deze Polar Expressions-serie. De stempeltjes zijn stuk voor stuk supervrolijk en zijn ook zeer goed in te kleuren.

Prima. heeft dit keer wel hééle mooie bloemen uitgebracht. Namelijk de Gallery Roses...

...en de Trellis Roses. Ze zijn zeer gedetailleerd en vormen de perfecte vintage/ shabby chic touch aan je scrapwerk. Wij verkopen beide soorten roosjes in setjes van 4.

Grote Prima. flowers zijn vaak lastig te krijgen, net als de witte bloemen trouwens. Daarom zijn er nu setjes met enkel en alleen witte bloemen, tot maar liefst 10 centimeter breed. Deze Prima. Flowers White gaan in setjes van 8.

Ook van Prima. zijn deze Velvet Leaves (kleur: Hot Chocolate). De bovenkant is voorzien van een prachtig laagje glimmend velvet. Deze blaadjes zijn zeer geschikt om naast een bloem te plakken of om bijvoorbeeld een boom mee te maken.

Zijn ze niet mega-schattig: deze Maya Road Trinket Crochet Shimmer Butterflies? Het zijn kleine gehaakte vlindertjes, die erom vragen in net dat ene lege hoekje op je scrap geplakt te worden. Ze zullen de perfecte finishing touch vormen.

We verkopen nu ook deze prachtige grote chipboard swirls én prachtige chipboard flourishes. Ze zijn heel erg sierlijk en naar hartelust te versieren met verf, glitter, inkt, cracklepaint etc. etc.

Ken je dat ook: dat je geen idee hebt wat je nu weer in het hartje van je bloemetje moet doen?! Een brad vind je niet elegant staan, en ook een strass steentje vind je maar niets. Dan zijn deze Prima. Center Pieces dé oplossing. Dit zijn kleine meeldraadjes, die je bloem net echt zullen doen lijken. Ze gaan in setjes van 25 en zijn er in drie verschillende kleuren.

En tenslotte zijn er nieuwe prachtige journaling die-cuts van Making Memories: de Flower Ledger Pastel-serie. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben de journalings prachtige pastelkleuren en ze zijn tevens voorzien van een uitgestanst figuurtje voor een leuk doorkijk-effect.

3 opmerkingen:

  1. Die stempels van Imaginisce zijn alweer lief! Ze staan al op mijn verlanglijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel te leuk! Maar ik heb pas besteld. hihi het wordt wel verleidelijk.

    gr Hetty

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!