04 september 2009

2 Sketches 4 You & Card Patterns

Deze week heb ik weer twee kaartjes gemaakt. Voor de eerste heb ik gebruik gemaakt van de sketch van Card Patterns. Ik heb deze kaart gemaakt voor mijn broertje Ivan, die zijn arm afgelopen maandag gebroken heeft. This week I made two cards. For the first one I used the sketch from Card Patterns. I made this card for my brother Ivan, who broke is arm last Monday. De basis van de kaart is een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock. Hierop heb ik een stukje BG June Bug dessinpapier geplakt en met foamtape nog een stukje papier uit deze serie daar weer op geplakt. Het papier is aan de randjes bewerkt met edge distresser en voorzien van faux stitches, die ik gemaakt heb met behulp van IDenty-pen en Ranger Opak Pen. Ik heb twee stukjes lint en een strikje op de kaart geplakt en de tekst 'Sterkte!' gevormd met Tiny Alpha Stickers. Verder heb ik twee Prima. Flowers op elkaar bevestigd met een pearl brad en hierdoorheen twee head pins gestoken. Het kaartje is tenslotte afgemaakt met enkele knoopjes en strass steentjes. En deze 'Thinking of you'-kaart heb ik gemaakt met de sketch van 2 Sketches 4 You./ And this 'Thinking of you'-card I made with the sketch over at 2 Sketches 4 You.
De basis is een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock. Hierop heb ik een stuk CC Everafter dessinpapier geplakt. Met een passer heb ik een cirkel getekend op een ander vel dessinpapier uit deze serie, en dit heb ik uitgeknipt en ook op de kaart geplakt. Over de lengte van de cirkel heb ik een stuk Prima. Clearly IOD Tape geplakt. Het 'label' met de tekst 'Thinking of you' heb ik geknipt uit het vel Everafter Elements. De hoekjes ervan heb ik rond afgeknipt, en ik heb de cirkel met fineliner overgetrokken zodat deze meer opvalt. het 'label' is op de kaart geplakt met foamtape. Vervolgens heb ik een stuk lint (Fancy Pants) om de kaart gestrikt, en op de strik een Prima. Trellis Rose geplakt. Bij de bloem heb ik met foamtape een takje opgeplakt, dat ik heb geknipt uit een vel Bo Bunny Kitchen Spice papier. Het vlindertje is geknipt uit BG Ambrosia papier en op het label geplakt. Tenslotte zijn het kaartje en het vlindertje voorzien van strass steentjes.

19 opmerkingen:

 1. Twee mooie kaartjes! Ik vind dat knipwerk wel mooi: takje en vlinder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kaartjes!! enne ik heb een cadeautje voor je op mijn blog maar ik zie dat je hem al hebt ahhahaah nou ja dan nog een x hij is je gegunt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer 2 super mooie kaartjes zeg!!!
  Bedankt voor je award!!! Heel erg lief!!

  heel fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke kaartjes Romy!Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Romy zekers weten dat het mooie kaartjes zijn geworden . En wat een mooie kleuren . De onderste kaart daar vind ik het bloemetje helemaal te gek van!! SUPERMOOI!

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaartjes Romy en ik vind je familie mini album ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beide kaartjes zijn erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautiful cards! I'm sure your brother will appreciate that you're thinkng of him.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alweer een lange werkdag achter de rug, net als gisteren, maar ik dacht: eerst even een aantal blogjes bezoeken, anders gaat het weer oals gisteravond, haha.

  Mooie kaartjes Romy! De eerste is vooral stoer (moet natuurlijk ook, voor je broertje) en de onderste vind ik gewoon heel mooi.

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhh Romy,wat een schitterende kaarten.
  En weer zo mooi papier.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oooo wat een mooie kaartje weer Romy.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Romy,
  Wat heb je weer prachtige creaties geproduceerd!
  De kleurtjes vind ik persoonlijk super!
  Liefs, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Schitterende kaarten gemaakt door een lieve kaartenprinses! Ik vind de tweede kaart heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw!! Het zijn beide echt super kaartjes gewordne!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. your cards are both gorgeous. Love the choice of paper you used and the distressing.
  Thanks for playing
  :) Kazan

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I love both of these cards!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. such gorgeous cards...I love them both!!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!