05 september 2009

Sproetje

Deze layout heb ik gemaakt voor de drie-ronde-wedstrijd op de Club Scrapper's Design. De eerste opdracht was een layout-lift. Eerlijk gezegd was de te liften layout niet helemaal mijn ding, maar des te groter is de uitdaging dan om er toch 'iets van te maken'. Ik heb een layout gemaakt over mijn sproetjes. Af en toe zou ik het liefst willen dat ze verdwijnen en smeer ik er een dikke laag foundation overheen, maar er zijn ook momenten dat ik ze juist best schattig vind staan. En die momenten, die komen steeds vaker;)
De basis is een vel Bo Bunny Kitchen Spice dessinpapier. Hierop heb ik een vierkant stuk papier geplakt, plus nog twee repen papier die ik heb voorzien van borders met twee van mijn Fiskars border punches ('Lazy days of Summer' en 'Apron Lace'). De randjes zijn aangezet met Colorbox inkt. Alle papier is van Bo Bunny Kitchen Spice. De ondergrond en het vierkante vlak zijn aan de randjes bewerkt met edge distresser en voorzien van faux stitches. Deze heb ik gemaakt door eerst een rechte lijn te trekken met IDenty-pen, vervolgens om de halve centimeter een gaatje te prikken en deze tenslotte te verbinden door streepjes te trekken met Ranger Opak Pen. De foto heb ik omlijnd met IDenty-pen en schuin opgeplakt op de layout. Uit een stukje dessinpapier heb ik een rechthoekig stukje gesneden. De randjes hiervan zijn eerst omlijnd met IDenty-pen en vervolgens bewerkt met edge distresser. Zo worden de bewerkte randjes extra mooi zwart. Ook het journaling blokje is voorzien van faux stitches. Uit het Kitchen Spice papier heb ik twee bloemetjes en twee blaadjes geknipt. De bloemetjes zijn in de linkerbovenhoek van de foto op elkaar geplakt. Het hartje van de bloemen is voorzien van een beetje Stickles, en bij de bloem heb ik een swirl gestempeld. De blaadjes heb ik, samen met een Prima. Fiesta Flower, in de linkeronderhoek van de foto geplakt. Ik heb de blaadjes en meeldraadjes van de bloem voorzien van Stickles voor een beetje glitter. Tenslotte heb ik de titel 'Sproetje' gevormd van thickers, waarop enkele dotjes Liquid Pearls zijn gezet.

15 opmerkingen:

 1. Wow, wat een mooie lay-out Romy, mooie kleuren enne je sproetjes zijn juist erg charmant, dus zit er maar niet mee hoor.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie lo!! Vind de kleuren en de bloem super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihii sproetje geeft niets hoor staat juist heel lief en je lo is gaaf geworden.Het papier en de bloem wauuuwwwwwwww.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sproetjes zijn mooi hoor. En je lootje ook!! Prachtige kleuren passend bij je mooie haarkleur en sproetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je sproetjes zijn één van je charmes! Mooie lo.! Foto en kleuren passen schitterend bij elkaar. Zal moeilijk worden deze in de wedstrijd te evenaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtiige layout is het geworden en wat heb je een leuke bloem gebruikt!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een schitterende en vrolijke LO :) En die sproetjes horen gewoon bij je. Dat maakt wie je bent.
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een hele mooie layout Romy, prachtige foto ! en ik vind sproetjes ook zo heerlijk vrolijk staan, m'n zoon heeft ze ook !
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Halo Romy,
  Je hebt weer een schitterende lo gemaakt,ik vindt hem supper. Je sroetjes horen bij jouw, niet weg gaan moffelen met van alles en nog wat.Fijn weekende.
  gr Stieneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. weer super gedaan, heel mooi plaatje bij elkaar !
  GR joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je dat toch weer prachtig gemaakt Romy.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave lay-out, Romy. Perfecte keuze van papier en embellishment bij de kleuren van de foto. Je staat er trouwens leuk op. Ik had vroeger ook sproeten op m'n gezicht, maar die zijn helaas allemaal verdwenen. Op m'n armen heb ik nog wel heel veel sproeten en ik vind ze leuk hoor! Het heeft wel wat om sproeten te hebben, vind je niet?

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Romy een hele gave Lo en een leuke tekst . Je bloem is toppie. Zo ook je papier!!

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldige lay-out, goede zelfkennis en mooie, passende kleuren bij jouw sproetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit vind ik een superleuke l.o., zo lekker vrolijke papiertjes ook!!

  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!