11 september 2009

Summer is gone... (I think)

Ik denk dat de zomer - een soort van - voorbij is: op het moment maak ik alleen nog maar herfst- en Kerstkaarten. Gewoon omdat ik het zo leuk vind om die te maken:) Ik heb gisteren twee kaartjes gemaakt. De eerste heb ik gemaakt met de sketch van 2 Sketches 4 You. I think summer is kinda gone: at the moment I'm only making fall and christmas cards. Just because I like making them:) I made two cards yesterday. The first one I made with the sketch over at 2 Sketches 4 You. De basis is een stuk dubbelgevouwen kraft cardstock. Hierop heb ik een stuk Basic Grey Eskimo Kisses papier geplakt, dat aan de randjes is bewerkt met edge distresser. Met een passer heb ik op een ander stukje papier uit deze serie een cirkel getekend en deze heb ik vervolgens uitgeknipt, gedistressd en met foamtape op de kaart geplakt. Ik heb twee reepjes restpapier voorzien van borders met behulp van mijn border punch en deze samen op de kaart geplakt. De border is voorzien van roze dotjes Liquid Pearls. De sneeuwvlok is een Maya Road Chipboard Snowflake (de grote maat, maar ze zijn ook in het klein verkrijgbaar in de webwinkel). Deze heb ik eerst geverfd met witte Paint Dabber en vervolgens heb ik - toen de verf nog nat was - hier Stickles glitterlijm overheen gesmeerd. Op die manier krijg je een erg leuk effect, aangezien de verf echt met de Stickles gaat mengen. Het steentje dat als midden van de sneeuwvlok fungeert, is van Prima. Bij de sneeuwvlok heb ik twee delen van een Prima. Say It In Pearls swirl geplakt. En het kaartje is afgemaakt met drie strass steentjes in de linkerbovenhoek van de kaart.
En deze kaart heb ik gemaakt voor de wedstrijd op het SA-forum. Je moest een herfst kaart maken, waarop je minstens één knoop moest gebruiken (in mijn geval de hartvormige chipboard button). Ik heb deze kaart gemaakt voor Odetta om haar een hele fijne herfst te wensen:)
And this card I made for the challenge at the SA-forum. You had to make a fall card, using at least one button. I made this card for Odetta to wish her a very happy fall:)
De basis is een stuk dubbelgevouwen kraft cardstock. Hierop heb ik drie stukken dessinpapier (October Afternoon Weathervane-collectie) geplakt, die alledrie aan de randjes zijn aangezet met inkt. Uit dit dessinpapier heb ik tevens enkele wolkjes geknipt. Één van de wolkjes is omlijnd met fineliner, en vervolgens heb ik ze bovenaan op de kaart geplakt. Over de breedte van de kaart heb ik een stukje geruit lint gestrikt. Het huisje is afkomstig uit het setje Maya Road Heart & Home Chipboard. Ik heb het geverfd met Paint Dabber en vervolgens voorzien van een laagje Diamond Glaze. Het hartvormige chipboard knoopje is van KI Memories, en ik heb een stukje geruit lint door de gaatjes van het knoopje geknoopt. De glitter letter stickers zijn van Making Memories. En als finishing touch heb ik weer (in de rechterbovenhoek dit keer) drie strass steentjes geplakt.

8 opmerkingen:

 1. Je kaartjes zijn weer fantastisch en ik hoop nog niet dat de zomer voorbij is ;) Ben nog niet toe aan die "warme" kleding :)
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw!! Het zijn beide echt super leuke kaarten geworden!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful work! Thanks for playing at 2S4Y!
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOO wat heb je weer mooie kaartje gemaakt.Ook ik ben aan de kaartjes momenteel.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi alletwee! Ik heb de ganse lijn (klein paperpad) van Eskimo Kisses ook juist binnen en ik vind die zo lief! B-Grey is altijd mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaartjes heb je gemaakt, Romy!
  Toch probeer ik de zomer nog even vast te houden, de winter duurt nog zo lang.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!