12 september 2009

Superveel nieuwe Prima. Flowers en nog meer Maya Road sheers

Er is zoveel nieuws van Prima. Voor ik alles aan het opruimen was, lagen alle zakjes vol moois hier op tafel: echt overweldigend! En nu staat alles ook in de webwinkel. Ten eerste zijn er de Painted Ladies Nob Hill. Schitterende bloemen met geverfde details.
En dan heeft Prima. ook nog een nieuwe lijn met veel schattige bloemetjes gelanceerd: de E Line. Deze lijn kent onder andere de Prima. Bermuda Breeze flowers. Bij ons verkrijgbaar in bruin en wit.
En dan zijn er ook nog de Prima. Delicacies Flowers. Kleine en grote bloemetjes door elkaar. Zeer geschikt om bijvoorbeeld met enkele naast elkaar op een kaartje te plakken met een brad of strass steentje als hartje. Verkrijgbaar in roze, blauw en wit!
Verder zijn er de zeer feestelijke Confetti Cake bloemetjes. Deze setjes bevatten zowel grote bloemen met veel smalle blaadjes als iets kleinere flowers met wat dikkere blaadjes. Zeer geschikt om je scrapproject een feestelijk tintje te geven. Bij ons verkrijgbaar in blauw en wit.
En al net zo feestelijk zijn de Prima. Celebrations flowers. Dit is de kleinere uitvoering van de Sprites flowers. Superleuk voor een vrolijk kaartje of om net dat ene lege plekje op je layout op te vullen. Verkrijgbaar in blauw en roze.
En de laatste soort bloemetjes uit de E Line collectie zijn de Chelsea Flowers. Ze zijn voorzien van een superschattig reliëfje en verkrijgbaar in de mooie diepe kleuren wit, blauw en paars.
En naast al dit schitterende spul van Prima, hebben we ook nieuwe setjes Maya Road Sheers. Namelijk deze flash cards: sheer kaartjes met ieder een letter van het alfabet met een bijbehorend woord. Uiteraard is er gekozen voor woorden die je overal wel bij kunt gebruiken, zoals Silly en Thankful.
Daarnaast zijn ook de Maya Road Sheer Postage Stamps binnen gekomen. Hele schattige sheer 'postzegeltjes' met allerlei leuke figuurtjes erop. Bijvoorbeeld supergeschikt voor op een kaartje bij wijze van een postzegel.
En tenslotte hebben we ook nog nieuwe journaling die cuts van K&Company binnen. Ditmaal de Sea Glass-serie die de vakantiesfeer op je layouts weer even helemaal terugbrengt.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie Yammie spulletjes laat je weer zien! Moet maar weer eens ff shoppen...
    groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ohhh...wat ben ik toch steeds opnieuw weg van de sheers van maya road! :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!