27 januari 2010

Hou je van bling? ... en meer ...

Hou je van bling? Dan weet ik zeker dat je hier superblij van wordt....:) Er zijn o.a. een aantal nieuwe producten van ZVA Creative binnengekomen: strass en parel swirls, die zowel in delen als in z'n geheel gebruikt kunnen worden.
Ook van Prima. is er het een en ander aan bling binnen gekomen, zoals nieuwe Prima. Centers en parelswirls in vrolijke kleurtjes. Alles is hier te vinden.
En ook deze gave limegroene bloemetjes van Prima zijn nieuw. Supergaaf voor een frisse en fruitige creatie...want zeg nou zelf, hoe kom je beter in zomersfeer dan door het maken van een zomers kaartje of layout?!
Daarnaast wil ik jullie dit mooie product van Jillibean Soup laten zien. De Journaling en Calendar Sprouts kennen jullie waarschijnlijk al, maar deze Number Sprouts zijn gloednieuw. Een verjaardagskaartje maken voor een één-jarige of een layout maken over je nichtje, die net 10 is geworden? Het kan allemaal met deze gave embellishments.
En tenslotte is er een nieuwe soort Maya Road Chipboard Alphabet binnen: de 'David'-variant. Deze is iets groter dan de meeste alfabetten van Maya Road, namelijk 3-6 centimeter en daarmee ideaal voor het maken van een titel. Het handige aan het feit dat ze onbewerkt zijn, is natuurlijk dat je ze zelf naar hartelust kunt bewerken met welk product je maar wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Your comments make my day! Thank you!