27 januari 2010

My loved ones

Op het SA-forum kreeg ik een persoonlijke challenge van Jolanda. Ik moest een ronde vintage layout maken. Ik moet zeggen dat ik de opdracht niet heel strikt heb uitgevoerd...ik gebruik pannen en border als mal om een cirkel uit papier te knippen en helaas had ik geen grotere cirkel dan deze. Dus heb ik deze cirkel op de achtergrond van de layout gebruikt. Hopelijk heb ik toch mijn persoonlijke challenge volbracht, hihi. De layout gaat over onze familie. Ik vind deze MME papiertjes zo mooi staan bij puberfoto's. At the SA-forum I got a personal challenge from Jolanda. I had to create a round vintage layout. I have to say I didn't strictly follow these directions...since I couldn't make a circle that was larger than this. So I used a circle at the background of the layout. Hopefully I did pass my personal challenge though;) The layout is about our family. I love these papers by MME and I love to scrap teenager pictures with it. Uit een vel dessinpapier (MME Ooh La La for Him) heb ik een cirkel geknipt en deze heb ik, samen met enkele stukken papieren op een ander vel dessinpapier geplakt. Één van de stroken is aan beide kanten voorzien van een border; van de andere papiertjes heb ik de randen opgeruwd met edge distresser. Enkele van de stukken papier heb ik langs dse randen voorzien van faux stiitches. De foto heb ik omlijnd met IDenty-pen en op een iets groter stuk papier geplakt. Om de foto heb ik een stukje touw gebonden en daaronder is de titel geplakt, die uit thickers bestaat. Ook de geel/blauwe flourish heb ik uit het dessinpapier geknipt en daarbij heb ik een ZVA Creative flourish geplakt, samen met Prima. Flowers. De tekst Family is een transparant uit het LYB Autumn Bliss clear cuts setje en de tekst 'Joy' is een glitter cut van Fancy Pants. De layout heb ik daarna versierd met strass steentjes en grungeboard sterren, die zijn versierd met crackle paint, Stickles en Liquid Pearls.
Tussen al het scrappen door, heb ik ook mijn nieuwe camera uitgeprobeerd. Hierbij een foto die ik met de zelfontspanner heb genomen. Ik heb ook vele foto's genomen van onze katten en een aantal mooie details van ons huis en onze tuin...die zal ik later op mijn blog laten zien:)
Through all the scrapping I did, I tried out my new camera too. Here's a picture I made with the self-timer. I also took a lot of pictures of our cats and some beautiful details of our house and garden...will show those later on my blog:)

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke LO! En wat een leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je foto is super geworden.Je bent vast in je nopjes met je speeltje.
  De Lo is zeker geslaagd missie volbracht.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie lo en wat zul je veel plezier hebben van je camera ! GR Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig LO Romy, echt heel mooi! En veel plezier met je nieuwe fotocamera.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh Romy, that is truly one of the most beautiful layouts I have ever seen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow Romy, wat een prachtige lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende lay-out, en wat een mooie kleurencombinatie. I love your picture!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!