05 februari 2010

2 cards this Friday:)

Hoi allemaal:) Vandaag heb ik twee kaarten om jullie te laten zien. De eerste, hieronder, is gemaakt voor de sketch challenge bij Mojo Monday. Weer een kerstkaart voor mijn 2010 voorraad:) Hi everyone:) Today I've got two cards to share with you. The first one, here, is made for the sketch challenge at Mojo Monday. Another Christmas card for my 2010 stash:) Ik heb voor deze kaart twee stukken BG Eskimo Kisses papier op kraft cardstock geplakt. Van het blauwe vlak heb ik de rondjes afgerond afgeknipt. Daarna plakte ik een reep roze dessinpapier op de kaart met daaroverheen een gestrikt lintje. Vervolgens heb ik met foamtape een BG sticker in het midden van de kaart geplakt. De letters 'from Santa' heb ik versierd met Stickles. Achter de sticker is een glitterster (sticker van Blokker) geplakt. De twee bloemen zijn Prima Country Elegance flowers en de kleine swirl is een deel van een swirl van ZVA Creative. De kaart is tenslotte versierd met enkele losse strass steentjes.
En deze kaart heb ik gemaakt voor de sketch challenge bij Card Positioning Systems. Toen ik de sketch voor het eerst zag was ik een beetje 'verbijsterd' (oké...misschien niet helemaal het juiste woord), maar gisteren kreeg ik toch een idee hoe ik de sketch kon gebruiken. Dit is het resultaat:
And I made this card for the sketch challenge over at Card Positioning Systems. The first time I saw the sketch I was a little 'shocked' (allright...maybe that's a bit exaggerated), but yesterday I did have an idea how to use this sketch. This is the result:
De basis is (alweer) een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock. Uit October Afternoon Farm Fresh papier heb ik verschillende stukken gesneden en deze zijn allen langs de randjes aangezet met inkt en op de kaart geplakt. Over de breedte van de kaart heb ik een stuk waxkoord geknoopt met in het midden een knoopje. Dit knoopje is versierd met dotjes Liquid Pearls en ik heb er een head pin bij gedaan. De rub-ons zijn van Kaiser Craft en het vlindertje is geponst. Als versiering voor de kaart heb ik weer strass steentjes gebruikt.

10 opmerkingen:

 1. Wauw!! Het zijn beide echt super leuke kaartjes geworden en wat goed dat je nu al bezeg bent om kerstkaartjes te maken!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is weer prachtig Romy.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zijn beide weer heel mooi geworden.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk allebei de kaartjes! Je bent goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaartjes weer Romy. De layout van beide is erg mooi.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat super leuke kaartjes!!!

  groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jeetje romy wat een geweldige kaarten zeg! vind ze echt supersss!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke kaartjes zeg!!!!!
  LEkker vrolijk allemaal!
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!