05 februari 2010

Making Memories Love Struck en meer...

Heb je de nieuwe Making Memories Love Struck serie al gezien? Zulke gave spulletjes... Zo hebben wij deze die-cuts uit de serie te koop: gemixte setjes met vilten, transparante, chipboard en papieren die-cuts. Supergaaf voor alles wat maar met Valentijn en liefde te maken heeft.
En ook deze gave Love Struck Journalings zijn nieuw. Gebruik ze bijvoorbeeld op een kaartje...zo heb je een goedkope, maar toch erg leuke achtergrond voor je kaart.
En dan is er weer een nieuwe soort Maya Road Chipboard Alphabet figuurtjes, namelijk de Jonathan-variant. Mooie grote en strakke letters. Zo gaaf en met eindeloos veel mogelijkheden.
Daarnaast hebben we nu ook Imaginisce Bling Blossoms in de kleur 'Feathered Boa' te koop. Voor iedereen die van roze houdt is dit een echte must have.
En tenslotte is er het één en ander aan Prima bling nieuw binnen gekomen. Zo zijn deze Say it in Crystals Swirls Grey nieuw binnen. Een velletje met meerdere gave en zelfklevende swirls, waar op ieder scrapproject wel een plaatsje voor vrij is:)

1 opmerking:

  1. Dit zijn wel heeeeeeeel gave spulletjes! Ikben vooral weg van dat Maya Road Alphabet!

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!