13 februari 2010

Houden jullie ook zo van Prima? :-)

Hou je ook zo van Prima? Houd dan je portemonnee maar stevig vast, want kijk is wat er allemaal nieuw is binnengekomen:) En natuurlijk niet alleen Prima, maar ook veel ander moois! Ten eerste zijn de onwijs mooie Prima. Cherry Blossoms Branches er weer. Ze zijn haast te mooi om te gebruiken, vind je niet?!
Daarnaast hebben we nu ook deze schattige kleine tags te koop. Bijvoorbeeld heel leuk om aan een knoopje of een bloem te hangen.
En meer Prima goodness: de Evelyn Baby Lillies flowers. De naam zegt het al: ze zijn niet te groot en superschattig. Lekker fleurig voor op je zomerse layouts, maar zeker ook geschikt voor andere doeleinden.
Van veel mensen krijg ik te horen dat ze de knopen van Basic Grey zo mooi vinden: ze zijn van prachtige kwaliteit en ook nog eens in vele kleuren verkrijgbaar. Nu hebben we weer een nieuwe variant in ons assortiment: de setjes knopen uit de Basic Grey Nook & Pantry serie. Er zitten hele aparte kleuren bij, maar ook een prachtige hemelsblauw en zachte bruinachtige kleur.
En nu we het toch over kleur hebben: voor de échte liefhebbers van kleur is dit een must have. Het zijn de Prima. Evelyn Polka Dot flowers die niet alleen voorzien zijn van een lekker fel kleurtje maar ook nog eens van lieve stipjes.
Pareltjes gebruikt bijna iedereen wel: ze zijn heel veelzijdig en kunnen je creatie net dat beetje extra geven. Gebruik ze eens als bloemenhartje, of plak ze los verspreid over je layout op. We hebben in ieder geval weer enkele nieuwe soorten binnen van de welbekende Basic Grey Half Pearls. En - zoals we gewend zijn van Basic Grey - ze zijn weer van superkwaliteit.
Minstens zo leuk zijn de Basic Grey Bling It On Rub-Ons: rub-ons met enkele bijpassende strass steentjes. Een perfect en zacht detail voor op iedere scrapcreatie.
En er is meer bling....de zwarte Say it in Pearls swirls van Prima zullen jullie inmiddels wel kennen. Maar wat dacht je van de witte variant? Weer eens heel iets anders, maar minstens zo schitterend!
En van wit gaan we naar een diepe paarse kleur, die je terugziet op deze geweldig mooie Prima. Gallery Roses Violet. Ze doen een beetje nostalgisch aan, maar zijn zeker niet te zoetsappig...oftewel: helemaal leuk!
Mocht je nou ook zo van bloemen houden als ik, maar ook weleens zelf een bloem willen maken, dan zijn deze Prima. Center Pieces ideaal. Het zijn meeldraadjes, die je bij iedere bloem kunt gebruiken. Zo doet een flower nog chicer aan!Deze Journaling Tags van Elle's Studio zijn helemaal nieuw. Superleuk om je titel op te plakken of om een kleine tekst op te schrijven.
Wil je weer eens iets anders dan anders? Een lief jongenslootje maken? Dan zijn deze Shabby Chic Crafts Love Bot tags perfect voor jou. Ik zie al heel wat gave jongenslootjes voor me als ik deze tags zie:)
En tenslotte wil ik jullie het perfecte accent voor een kerstlayout laten zien: de Prima. Poinsonetta Flowers in echte kerstkleuren en met een mooi fijn glittertje eroverheen.

4 opmerkingen:

Your comments make my day! Thank you!