11 februari 2010

Be mine

Hoi, ik heb weer een layout met jullie te delen. Ik geloof dat de foto jullie wel bekend voor zal komen (zie en paar posts hiervoor), en ik heb veel plezier gehad met het scrappen ervan. Deze layout heb ik gemaakt met de Prima BAP-sketch. Neem eens een kijkje op hun blog om meer gave creations te zien en hun mooie nieuwe producten. Hi, I've got another layout to share with you. I think the picture looks familiar (see a few posts before), and I've had lots of fun scrapping it. I created this layout with the Prima BAP-sketch. Hop over to their blog to see more awesome creations and their beautiful new releases. Ik heb het middenstuk gesneden uit een stuk Prima Wink papier, zodat ik alleen nog de groene rand overhield, waarop ik net het kleinere vel papier vast kon plakken. Daarna heb ik twee rechthoeken papier (uit de Wink- en Indeed-lijn van Prima) op het basisvel geplakt. Langs de randen heb ik faux stitches gemaakt met behulp van IDenty-pen en Ranger Opak Pen en de randen zijn tevens bewerkt met edge distresser. Ik heb de foto omlijnd met IDenty-pen en in het midden opgeplakt. De bloemen zijn allemaal van Prima: het zijn een Fiesta flower en Country Elegance flowers. Ook de grote swirl is van Prima. Ik heb daarna vlindertjes geponst en opgeplakt en de layout verder versierd met enkele strass steentjes en Pink Paislee rub-ons, die met Stickles zijn versierd.

14 opmerkingen:

 1. De foto komt mij inderdaad bekend voor. Je hebt er een prachtige LO meegemaakt, super! Ik ben benieuwd wat je ouders ervan vinden.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf Romy ik denk dat je ouders hem ook wel super vinden.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Romy, mooi LO heb je weer gemaakt! Ondanks dat ik ook erg van rozetinten hou, hoort dit papier niet tot mijn favorieten, (sorry) maar jouw creatie is er niet minder om! De zwartwitte foto komt er heel mooi op uit en de bloemen zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Romy wat supergaaf gemaakt. En wat een schitterende bloem.

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem weer heel erg mooi Romy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig Romy! Die foto verdient het natuurlijk ook gewoon om zo mooi gescrapt te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke lo! blijft een mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie lo heb je gemaakt van die super mooie foto!!!! Erg gaaf!
  Fijn weekend vast!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi hoor. Alleen een beetje veel roze (naar mijn smaak dan)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Héél mooi, Romy! Denk dat je ouders het ook wel super vinden.
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Romy...ik heb de foto al eens gezien, maar hij is idd erg mooi en je hebt er een schitterende herinnering van gemaakt.....koester het.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoy Romy,
  Prachtige lo.! Mooie bloem! Mooi geheel!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schitterende lay-out heb je om de foto van jouw ouders heen gebouwd! Ik geniet hier enorm van!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!