28 april 2010

Kortingsdag en veel nieuws!!

Ten eerste wil ik jullie vertellen dat er weer een kortingsdag op komst is en wel op Koninginnedag:
30 april 2010
Deze kortingsdag houdt in dat je vanaf vrijdag 0.00 uur tot en met vrijdag 23.59 uur 10% korting op het gehele assortiment ontvangt, dus ook op de aanbiedingen en artikelen uit de opruimingshoek. Dat is toch mooi meegenomen?! De nieuwsbriefkorting komt bij deze kortingsdag te vervallen.
Daarnaast is er weer het één en ander nieuw binnengekomen in de webwinkel. En ook op alle nieuwe artikelen krijg je deze 10% korting vrijdag!
Ten eerste zijn er de schitterend mooie October Afternoon journal cards uit hun twee nieuwe collecties: Fly a Kite en Thrift Shop. De eerste serie is heerlijk zomers en met vrolijke kleurtjes en de tweede serie doet een beetje vintage/retro aan en is ook al zo mooi. Zoals jullie van ons gewend zijn, gaan ook deze journal cards weer per stuk.
Daarnaast zijn er diverse nieuwe Snag 'em Stamps van Imaginisce, zoals dit schattige spinnetje en deze romantische tak met hartjes.
En er zijn nieuwe Prima Mulberry Leaves in deze prachtige koperachtige kleur. De blaadjes zijn - zoals de naam al doet vermoeden - gemaakt van mulberry papier en daarmee van zeer mooie en stevige kwaliteit.
Wat een geweldig mooie kleurtjes hebben deze Prima Camelot Roses ''Diego". Heel geschikt op stoere mannenlayouts of op lieve vintage lootjes.
Verder zijn er diverse nieuwe Prima Innoscence Flowers. Dit zijn de prachtige witte bloemen van Prima, die je zelf nog naar hartelust kunt versieren en bewerken, zodat ze perfect passen bij ieder scrapproject!
Yum, yum...dat is wat ik dacht toen ik deze nieuwe Prima Caboodles flowers in de kleuren blauw en groen zag. Perfect om een beetje lente/zomer op je scrapprojecten te creeëren.
En van zomer gaan we naar winter...of nou ja, echt winter zijn deze Prima Winter Roses eigenlijk niet. Wat ze wel zijn is geweldig mooi! Oh, wat houd ik toch van paars!
Ook hebben we diverse nieuwe en vooral schattige brads binnengekregen, die allemaal per stuk te koop zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van knalroze poedeltjes, uiltjes, schildpadden en elegante parels?! Neem maar snel hier een kijkje om het gehele assortiment te bewonderen.
Ook ons ZVA Creative assortiment wordt steeds uitgebreider. Van dit merk hebben we vele nieuwe mooie parelswirls binnengekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Your comments make my day! Thank you!