28 april 2010

Trust yourself

I saw a wonderful sketch over at the Bo Bunny blog and decided to play along. I changed things up a little bit and used a whole circle die-cut paper instead of a half one. Here's my layout, for which I used some lovely Bo Bunny Sophie.
Ik zag een prachtige sketch op het Bo Bunny blog en besloot om mee te doen. Ik heb het één en ander een beetje anders gedaan en een heel vel die-cut papier gebruikt in plaats van een halve. Dit is mijn layout, waarvoor ik gebruik heb gemaakt van wat prachtige Bo Bunny Sophie.
1) Als basis voor deze layout heb ik een vel roze Double Dot papier gebruikt, waarvan ik de randjes heb opgeruwd met edge distresser.
2) Op dit vel heb ik vervolgens een vel die-cut papier geplakt. Uit twee andere vellen papier heb ik cirkels gesneden en deze zijn (voorzien van faux stitches) op het vel die-cut papier geplakt.
3) Uit weer en ander vel heb ik twee randen gesneden en deze zijn aan de onderkant voorzien van een mooie rand met behulp van een Martha Stewart pons. Ik heb uit papier de halve bloemetjes geknipt en deze aan de bovenkant van de rant geplakt.
4) Daarna heb ik in het midden van de layout de foto opgeplakt. Deze is omlijnd met een zwarte marker, zodat hij beter naar voren komt.
5) Uit het vel papier met bloemen heb ik verschillende bloemen en takjes geknipt. Deze heb ik versierd met Diamond Glaze, Stickles en strass steentjes en linksonder bij de foto geplakt.
6) Bij de uitgeknipte bloemen heb ik toen een aantal Bo Bunny flowers (op elkaar) geplakt met als hartje een pareltje. Naast de foto heb ik tevens een titel gevormd, die gemaakt is van Adornit letterstickers met daarop een laagje Diamond Glaze.
7) De layout is daarna versierd met twee chipboard takjes, waarop ik twee Prima roosjes heb geplakt. Als finishing touch heb ik in de vier hoeken van de layout strass steentjes geplakt.
Last weekend we went to a Dutch amusement park, Duinrell, together with the rest of the family to celebrate my grandma's 69th birthday. We had a blast. And I just couldn't resist showing you this cute picture of my niece Astrid and my grandma.
Afgelopen weekend gingen we naar Duinrell, samen met de rest van de familie om mijn oma's 69e verjaardag te vieren. Het was supergezellig. En ik kon het niet laten om jullie deze schattige fot van mijn nichtje Astrid en mijn oma te laten zien.

14 opmerkingen:

 1. Is weer een super mooi lo geworden Romy.En een zonnige foto.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor,de foto is heel leuk,je hebt een leuk model!!Dat papier is heeeeel mooi,je hebt er echt iets heel moois van gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat supermooi...prachtig

  xxxGea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt een super layout geworden!! Heel leuk gedaan met die bloemetjes en leuke foto's ook.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk gemaakt!! En wat een leuke foto!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig mooi, doet me een beetje aan jugenstil denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een geweldig mooie Lay-out Romy, prachtig!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een super lo, die kleuren passen zo mooi bij elkaar!!!
  En wat een mooie foto zeg!!!!

  Een hele gezellige dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hele mooie lo en wat een leuke kaartjes heb je ook weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige LO Romy,
  heel mooi gedaan, maar je hebt natuurlijk ook een super mooi foto model!!!!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schitterend gemaakt, geweldige titel en mooie foto. Nog hartelijk gefeliciteerd met jouw Oma! En wat een vertederende foto! Ook al zo'n schattig nichtje om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Love the layout especially the direction of her arms reaching into the border!

  Also love the photo of grandma and your daughter.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. You sure know how to put together just the perfect papers for your cards!! love your bo bunny l/o too!! Amazing work hon!

  ~Gabi xx

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!