02 april 2010

A long, long post....

Ja...eindelijk...mijn toetsweek is over en ik heb eindelijk weer wat tijd om te scrappen. Dus ten eerste wil ik jullie deze layout laten zien, die ik gemaakt heb voor de Bo Bunny spring challenge. Het papier en de bloemen zijn allemaal afkomstig uit de prachtige Bo Bunny Jazmyne serie. Yes...finally...all my tests are done and I finally have some more time to scrap. So first of all, I have to show you this layout, which I made for the Bo Bunny spring challenge. The papers and flowers are all from the beautiful Bo Bunny Jazmyne series. De achtergrond is een die-cut vel, waarop ik langs de randen faux stitches heb gemaakt. Daarna heb de foto omlijnd met IDenty-pen en op twee stukken papier geplakt, waarvan de randjes zijn opgeruwd met edge distresser.Rondom de fotomat heb ik toen een cirkel geplakt, waarop ook faux stitches zijn gemaakt. Vervolgens heb ik een border op de layout geplakt, die langs de randen voorzien is van een mooi randje met behulp van een pons. Over deze border heb ik een organza lintje met een strikje geplakt. De bloem bestaat uit 4 Bo Bunny petals met in het midden een strass steentje. De crystal swirl is van ZVA Creative en de vlindertjes zijn geponst. Tenslotte heb ik een titel aan de pagina toegevoegd. Deze is gemaakt van thickers met daarop een laagje Stickles en dotjes Liquid Pearls.
En dan heb ik ook nog vijf (!) andere layouts om jullie te laten zien. Cora hielp me eraan herinneren dati k nog niet had verteld of mijn l ayouts gekozen waren na de Memory Makers page call. Helaas zijn ze niet gekozen. Maar nu kan ik jullie wel de vijf layouts laten zien, die ik voor de call gemaakt heb. Dus hier gaan we:
And then I also have five (!) other layouts to share with you. Cora kindly reminded me that I haven't told you yet if my layouts were picked after the Memory Makers Page Call. Unfortunately they weren't. But now I'm able to show you the five layouts that I made for their call. So here we go:
Explore:
Bubbles:
Fun:
Just a simple shoot:
My fav moments:

En ik heb nog meer te laten zien dit weekend. Ik heb een wedstrijd gewonnen, ik heb een nieuw kapsel en ik heb nog meer gescrapt. Dus stay tuned;)

And I've got a lot more to share with you this weekend. I won a challenge, I've got a new haircut and I scrapped something more. So stay tuned;)

16 opmerkingen:

 1. wauwie wat heb je weer mooie layouts gemaakt. Nou vraag ik mij altijd af bij jou. Hoelang ben je nou bezig met 1 layout ?
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, Romy, wat heb je weer een prachtige layouts gemaakt zeg!
  Het zijn echt stuk voor stuk kunstwerkjes!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sruk voor stuk weer prachtig ! GR Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige LO's heb je gemaakt, stuk voor stuk heel mooi! Fijn dat je toetsweek er op zit.
  Een heel fijn weekend van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. NIET GEKOZEN??????????nou die zijn dus aan het slapen hoor Romy ze zijn geweldig.En succes met de challenge van BoBunny.
  Kom maar op met de rest.....haircut....
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer dat je niet gekozen bent maar t zijn allemaal erg mooie layouts!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij hebt niet stil gezeten Romy,mooie Lo's, mooie foto's!
  Fijne Pasen,groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje Romy wat een gave lo's allemaal zeg!!!!!! Heerlijk, krijg meteen inspiratie!!!

  Ben benieuwd naar de rest!

  Fijne dagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Romy, wat jammer dat je LO' niet uitgekozen zijn! Ze zien er mooi uit! Vooral 'Bubbles' vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. gave layouts heb je gemaakt. Jammer dat ze alleen niet gekozen zijn (ze lagen vast te slapen daar ;) )

  Groetjes Kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, Romy, ik ben sprakeloos! Wat zijn ze stuk voor stuk adembenemend mooi! Ik kan niet kiezen welke de mooiste is. Voor mij ben jij en blijf jij echt een scraptoppertje!
  Wat een boel leuk nieuws: een wedstrijd gewonnen, een nieuw kapsel (ben zeer benieuwd) en nog een boel gescrapt ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Romy.

  Jeetje zeg niet gewonnen, dan hebben ze vast iets door de thee gehad. Ze zijn weer prachtig, voor mij ben jij een super scrapster. Ben benieuwt naar de andere creaties. Goede Paasdagen.

  gr Stieneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat super dat je toetsweek nu weer voorbij is en dat je weer tijd hebt om te kunnen scrappen!! De layout die je gemaakt heb vind ik erg leuk geworden en je hebt ook een echt lente foto gebruikt!! Jammer dat je layouts niet uitgekozen zijn, maar ze zijn allemaal stuk voor stuk prachtig!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Really like the "Explore" layout. Also the Favorite moments. Nice design in all.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo zeg! Dat is even te zien dat je weer wat tijd had om te scrappen! Wat een creaties weer zeg. Mooi hoor. Ik vind die van je fotoshoot er tussenuit springen! Tja, eigenlijk zijn ze allemaal weer super! Vooral met al die mooie bloemen etc.
  Enne dit weekend nog meer tijd om lekker te scrappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow wat mooi allemaal weer. Jij bent flink bezig geweest...volgens mij had je helemaal afkickverschijnselen van het niet kunnen scrappen (maar dat zal nu wel over zijn haha).

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!