02 april 2010

Wauw!! ZVA Creative, Prima, Maya Road & Basic Grey

Na een week is er weer zoveel nieuws binnengekomen in de webwinkel. En het is weer om van te smullen, als zeg ik het zelf, hihi. Zo zijn de Prima Belle Artes flowers er nu ook in het blauw. En zijn ze niet stijlvol?!
Daarnaast zijn er enkele nieuwe soorten Prima Daisy Crazy flowers binnen: de bloemen die werkelijk overal fantastisch op staan. Gebruik ze als klein accent op een kaartje, stapel ze om een mooie luxe bloem voor op een layout te creëeren etc. etc. Mogelijkheden te over!
En wat dacht je van de nieuwe ZVA Creative spulletjes, die zijn binnengekomen. En dan is dit nog maar een kleine greep uit al het moois dat is binnengekomen:
Wil je alle nieuwe ZVA Creative zien? Dat kan natuurlijk ook, klik dan hier.
Daarnaast zijn er nieuwe K&Company Cardstock & Acetate (transparante) die-cuts binnen. Zijn ze niet super?!
En van Maya Road zijn diverse chipboard setjes weer volop op voorraad, namelijk de setjes met Scrolls, Sew Fun en de Snowflakes.
En er is nog meer moois van Maya Road, namelijk gave albumpjes in de vorm van een rompertje of een aardbei. En zoals we van Maya Road gewend zijn, zijn ze weer om van te smullen! En wat is er nog meer? De prachtige en kleurrijke buttons uit de Basic Grey Green at Heart serie!... ...maar ook zijn de Basic Grey brads weer aangevuld met enkele klassiekers....
...en met brads uit deze spooky Eerie serie.
Daarnaast heeft Prima een geweldige toevoeging op haar 'Centers' assortiment: deze onwijs mooie Sultan centers. Wil je graag een mooie en luxueuze bloem, maar niet te veel geld daaraan uitgeven, dan zijn deze centers dé oplossing. Plak ze op een bloem om deze net dat beetje elegantie te geven. En tenslotte zijn er de oh zo YUMMY Making Memories Blossoms & Buttons. Uiteraard weer in kleine setjes en in verschillende varianten verkrijgbaar!

2 opmerkingen:

Your comments make my day! Thank you!