Pages Of My Blog

25 mei 2010

WOW, what a wonderful day!

Vandaag ben ik 17 geworden en WOW, ik heb echt zo'n geweldige verjaardag gehad en wat ben ik verwend door jullie allemaal...ik voelde me echt het middelpunt van de belangstelling en heb zo van alles genoten. Met school gingen we vandaag op excursie naar Chinatown in Amsterdam, maar 's ochtends vroeg kreeg ik al de cadeaus van mijn ouders. En toen ik thuis kwam lag er toch een boel post... Eerst kwam mijn moeder aanzetten met deze enorme en schitterend mooie bos bloemen. Wauw.... Ik heb nog nooit zo'n boeket met bloemen gekregen en vond dit zo'n mooi gebaar. En wat zijn ze mooi. Je had me moeten zien stralen toen ik zag van wie de bos bloemen kwam... ik raakte er zelfs een beetje ontroerd door. Lieve Mireille, Sasa, Amber en Noah...super bedankt voor deze geweldig mooie verrassing!
En van Odetta ontving ik zaterdag een hele leuke verrassingsenvelop. Net toen ik hem open wilde maken, las ik "Pas op je verjaardag openmaken"...Oeps, had mijn nieuwschierigheid het weer bijna gewonnen;) Maar vanochtend was het dan eindelijk zover. En eerst zag ik deze schitterend mooie kaart. Ik ben dol op Bo Bunny en op deze mooie kleurtjes, maar ben bovenal dol op de prachtige kaart die Odetta ermee heeft gemaakt:
En daarnaast had ze me een heel erg leuk scrappakketje opgestuurd. Een heleboel quotes, stickers en echte meisjesdingen. Precies mijn stijl. Odetta, je bent een schat. Heel erg bedankt voor alles!
Toen opende ik een envelop met daarin deze WAUW-kaart van Jolanda. Zulke mooie kleurtjes en hij is weer helemaal jouw stijl. Ook zaten er twee setjes met mooie bloemetjes in, waarmee ik natuurlijk alweer wat leuke scrapideetjes heb. Dankjewel, Jolanda, voor alle moois!
En ook van Joyce kreeg ik een prachtige kaart. Helemaal in vintage stijl en met een beetje glitter erbij...ik vind hem geweldig mooi! Ook jij super bedankt!!
Van Marlieke kreeg ik deze echte Marlieke-kaart. Lekker girly en met een beetje glitter erop. Ik werd er helemaal blij van. Heel erg bedankt!!
Ook Lean heeft een waar kunstwerkje voor me gemaakt. Zo'n gave kaart! Je zou hem zowat ingelijst aan de muur ophangen. Lean, enorm bedankt voor je mooie kaart!
Van Carine ontving ik vorige week al vroege verjaardagspost en gaaf dat de inhoud van haar verrassingsenvelop was...
...deze kaart is zo fris en fleurig en helemaal geweldig!
...en dan zaten er ook nog Magnolia afdrukjes en een set met gave scrapspulletjes bij. Jeetje, zoveel moois... Ook jij super bedankt, Carine!
En tenslotte nog een foto van het cadeau, dat ik van mijn ouders kreeg. Een héle-, héle-, héleboel scrapspullen, waar ik weer heel lang mee vooruit kan. Daarnaast kreeg ik van hen een ketting, oorbellen en een klein make-up setje. Dankjulliewel, pap en mam!!
Lieve allemaal, jullie hebben me echt schandalig verwend. Ik voel me zo in de watten gelegd en ben zo blij met iedereen die ik via het scrappen en bloggen heb ontmoet. Jullie betekenen heel veel voor mij!:) Heel erg bedankt voor alles!

24 opmerkingen:

  1. Oh,jammer dat ik niet wist dat je jarig bent!!!Had je ook graag een kaartje gestuurd!
    Nouja,volgend jaar beter he...;)
    Ik wens je een fijne avond en nog vele mooie gezonde en creatieve jaren!!
    En wat een mooie kado's en kaarten zeg,you lucky girly girl!!!
    Liefs,Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en wat heb je superleuke spullen gekregen.
    liefs Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent goed verwend en ik hoop dat je een gezellige dag hebt gehad.
    Liefs,
    Selma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Allereerst nog maar eens van harte gefeliciteerd Romy! Als ik je blogpost zo lees, kan ik me helemaal voorstellen dat je genoten hebt! Je hebt ook erg leuke dingen gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag hoor !! nog een gezellige avond gewenst !!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja vandaag echt gefeliciteerd!!!! Wat heb je mooie cadeaus gekregen zeg!!! En gaaf zoveel kaartjes!!!!
    Heerlijk!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ziet er geweldig uit..wentel je nog even lekker in die verwennerij!
    =D
    Je hebt het verdiend lieverd!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. nog gefeliciteerd!!
    en wat fijn dat je zo lekker verwend bent!
    geniet er nog maar lekker van.
    ik ben benieuwd wat voor mooie dingen je weer gaat maken met al die nieuwe aanwinsten...
    groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  9. jee meis wat ben jij verwend gaaf hoor en nog van harte gefeliciteerd.
    gr,Lean.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nog net op de valreep, ik namelijk de hele dag weggeweest. Lieve Romy, heel hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag! Wat ben je heerlijk door iedereen zeer verdiend verwend! Je kan voorlopig weer lekker vooruit met je scrapspulletjes. Ook de bloemen zijn beeldschoon! Namens Rob en mij nog heel hartelijk bedankt voor jouw schitterende kaart! Wat ontzettend lief en attent van je!

    Lieve groetjes, Odetta

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag, zo te zien een geweldige verjaardag :)
    Veel plezier met je mooie spulletjes en kaarten ! GR Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een beetje laat maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat je zo´n geslaagde dag had en lekker verwend bent. Voorlopig kun je weer een hoop prachtige dingen maken met al die leuke spulletjes :P

    Groetjes, Marjolijne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Van mij ook een late maar welgemeende gelukkige verjaardag!!
    Leuk om al die verwennertjes te zien!Geniet ervan!Veel liefs,Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Tju kom er net ook achter ja... NOG GEFELICTEERD!! enne je bent idd ENORM verwent zeg!!! super leuk!! op naar de volgende 17 jaar + veel meer!!

    Gr. Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  15. O wat jammer dat ik niet wist dat je jarig was, dan had je van mij ook een kaart ontvangen. Ik noteer je verjaardag meteen op de kalender!

    Ik wil je bij deze nog van harte feliciteren met je verjaardag en wens je heel veel plezier met al het moois dat je hebt gekregen. Wat fijn dat je zo'n leuke dag hebt gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hoy lieve Romy,
    Ik ben ook blij om zo een vrolijk lief meisje te leren kennen via blogs/clubs. Het is verdiend dat jij door iedereen zo bent verwend! Prachtige spulletjes, mooie kaarten en dan die bos bloemen; wauw! Gewedig!
    xxx
    C.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Romy alsnog gefeliciteerd! Je bent goed verwend, wat een prachtige kaarten en geweldige kadootjes!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Romy nogmaal van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt echt prachtige kaarten omtvangen en wat heb je super leuke scrapspulletjes gekregen! Je verdient het om zo verwend te worden!!

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Romy,wat heb je veel gehad zeg.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Lieve Romy,
    Tja....
    Ik wist dus ook niet, dat je jarig was! Dus...bij deze:

    VAN HARTE NOG MEISSIE!
    Heerlijke leeftijd!
    Geniet van het leven! Wat heerlijk, dat je zo bent verwend!

    Lieve groetjes, Jen.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. 1 dag te laat.... maar nog VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!! wat fijn dat je zo'n leuke dag had, met zoveel cadeaus en post!!! wat heerlijk om zoveel mensen om je heen te hebben die om je geven! Geniet ervan!!
    xoxo Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oeps ik ben ook wat aan de late kant maar alsnog van harte gefeliciteerd en je bent heerlijk verwend zie ik wel. Geniet maar van al die mooie spullen zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Nog van harte gefeliciteerd met je 17e verjaardag!
    Groetjes, Dyonne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Romy wat prachtige cadeaus hebt je gekregen. Dat boeket is o zo mooi!! Dus 17 geworden dus een jaartje ouder geworden ;)

    Heerlijk he om op zo'n manier te worden verwend!!
    Liefs Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!