11 mei 2010

You're The Best!

The new challenge over at the Bo Bunny blog is 'Make a thanks to the teacher card'. I was inspired by one of Carole Janson's gorgeous projects (a photo frame) and created this card for the challenge.
De nieuwe wedstrijd bij het Bo Bunny blog luidt 'Maak een bedankkaart voor een leraar'. Ik werd geïnspireerd door één van Carole Janson's schitterende projecten (een fotolijstje) en maakte deze kaart voor de wedstrijd.
1) Uit diverse restjes dessinpapier uit de Bo Bunny Jazmyne lijn heb ik vierkantjes gesneden. Deze zijn op een vlak bruin Jazmyne papier geplakt, dat ik vervolgens op een basis van kraft cardstock heb gemat. Alle papier is aan de randjes aangezet met inkt.
2) Onderaan op de kaart heb ik een lintje geplakt.
3) In de twee hoeken heb ik enkele Jazmyne chipboardfiguurtjes geplakt. Ik heb meerdere figuurtjes op elkaar geplakt, voor een 3D-effect. Als hartje van de bloemetjes heb ik strass steentjes geplakt. Ik heb de figuurtjes tevens versierd met Stickles.
4) Uit een vel dessinpapier heb ik enkele bloemetjes en blaadjes geknipt en deze heb ik met foamtape 3D gemaakt. De bloem is in het midden van de kaart geplakt.
5) Ik heb toen twee Melissa Frances rub-ons op strookjes witte cardstock gewreven en deze uitgeknipt en op de kaart geplakt.
6) Daarna heb ik de vlakjes groen dessinpapier omlijnd met fineliner en de kaart versierd met enkele groene strass steentjes.

9 opmerkingen:

 1. Ik vind die Yasmine lijn zo mooi! Heb hem hie rook liggen en ben daarmee aan een mini bezig. Wat een bijzondere opdracht: bedankkaart voor leraar. Wel leuk! Mooie kaart is het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje zeg

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt supermooi geworden.
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is weer helemaal geweldig super mooi kaartje .Ja jij hebt iets met Bo...
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig gemaakt Romy,mooie kleuren.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi kaartje zeg!!!! Leuke kleurtjes!!!


  Doei doei

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk gedaan met de vierkantjes en wat een mooie papierlijn van Bo Bunny!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is een heel mooie kaartje geworden en wat leuk gedaan zeg met die vierkantjes!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!