13 juni 2010

Dad

Unfortunately I didn't have much to show you the last couple of days: I'm a busy bee at the moment and there's a lot of homework to do in the last three school weeks. And when I did found some scrappy time yesterday, I felt so ill (I think I've got the flue...) that I didn't even want to scrap. But today I felt a little better and finished this layout. The new Bo Bunny challenge is all about dads. I know I scrapped this picture of my dad and I earlier, but I couldn't resist scrapping it once again...with the gorgeous Mama-Razzi papers this time.
-
Helaas heb ik de laatste tijd niet zoveel te laten zien: ik heb erg druk op het moment en er is veel huiswerk te doen voor de laatste drie schoolweken (waarvan twee weken toetsweek). En toen ik gisteren eindelijk wat scraptijd had, voelde ik me zo ziek (ik geloof dat ik ook een griepje heb opgelopen...) dat ik niet eens wilde scrappen. Maar vandaag voelde ik me alweer ietsje beter en heb ik deze layout afgemaakt. Bij de nieuwe Bo Bunny challenge draait het allemaal om vaders. Ik weet dat ik deze foto van mijn vader en mij al eerder heb gescrapt, maar ik kon het niet weerstaan om hem nog eens te scrappen...met de schitterende Mama-Razzi papiertjes dit keer.
1) Als basis heb ik een vel dessinpapier genomen, waarvan ik de randjes heb opgeruwd met edge distresser. 2) Hierop heb ik meerdere vlakken dessinpapier, ook uit de Mama-Razzi lijn, geplakt. Ook deze stukken papier zijn aan de randen bewerkt met edge distresser. Daarnaast heb ik langs de randjes faux stitches getekend. 3) De foto is gemat op een stuk Double Dot cardstock en deels over de strook met tekst geplakt. 4) Verspreid over de layout heb ik verschillende Bo Bunny flowers geplakt. Deze zijn versierd met Stickles. De grote bloem heeft een 3D sticker als hartje gekregen en de twee kleine bloemetjes een brad. 5) Bij de bloem zijn de ZVA Creative Double Flourishes bevestigd. 6) Van het vel met chipboardstickers heb ik de filmstrip en de swirl genomen. De swirl is rechts op de foto geplakt en de filmstrip zie je helemaal links op de layout. 7) Daarna heb ik de titel gevormd van Bo Bunny alfabetstickers en deze bij de filmstrip geplakt. Ik heb de letters voorzien van een laagje doorzichtige crackle paint, dat een mooi verweerd effect geeft.
I also have a picture to show...this time a picture of my aunt (Svengard). I think she's a perfect model and she looks so good on this picture (and not only on this picture, but in real too of course;)
-
Ik heb ook nog een foto om te laten zien...dit keer eentje van mijn tante (Svengard). Volgens mij is ze een perfect model en ze ziet er zo goed uit op deze foto (en niet alleen op deze foto, maar ook in het echt natuurlijk;)

13 opmerkingen:

 1. Je L/o is super zeg,jammer dat je weinig tijd hebt en dat je je naar voelt,ik hoop dat t met alle 2 snel goed komt.Bijna vakantie,daar zal je wel aan toe zijn....Die foto van jou en je pa is geweldig,stralend!!!Mooi,hij mag wel vaker geascrapt worden;)
  Je tante is zeker mooi!!!
  Fijne avond,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf weer Romy mooie foto en ja bo heeft weer een mooi papier lijntje erbij.
  Succes met de laatste school weken en beterschap en nu nog een scrap van je tante he gave foto ook.Dus moet lukken als je weer wat tijd hebt.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een super lo Romy ! mooie kleurtjes zo he !! beterschap meis en nog sterkte met de laatste loodjes op school

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superLO! Ik hou ook zooooo van die swirls! Erg gaaf! Succes met de laatste weekjes voor school en natuurlijk wens ik je ook heel veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw deze lo is echt geweldig mooi
  in een woord geweldig

  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog even doorbijten, Romy! Succes en sterkte hiermee! Maar ondertussen vind ik deze lay-out, mooie foto van jullie tweetjes trouwens, schitterend. Het is mannelijk maar met een vrouwelijk tintje erin. Super gedaan! En jouw tante is inderdaad een perfecte model! Zij heeft een heel vriendelijk en open gezicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the layout with your Dad. Great work on the collage of papers and embellishments. Good luck on your finals.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wonderful Work RomY!!! This is awesome! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He bah zeg, nu komen de laatste drukke spannende weken..... Wat fijn dat je nog even kon scrappen tussendoor!!!
  Denk goed aan jezelf, luister naar je lichaam dan komt scrappen vanzelf weer!!
  Erg gaaf je lo!!!Is ook een leuke foto!! EN je tante ziet er zeker goed uit!!!
  Succes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg jammer dat je niet zoveel tijd meer hebt om te scrappen, maar gelukkig is school over een paar weken weer even voorbij:P Je layout vind ik super mooi en heel leuk met die swirls! Mooie foto ook!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schitterende lay out!! En die swirls vind ik erg gaaf!!

  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beterschap Romy! De laatste loodjes he.....!
  Deze layout is werkelijk prachtig geworden!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een ontzettend mooie lay-out, Romy. De kleuren passen echt perfect bij het onderwerp van de challenge. Dat wordt weer een hoge notering!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!