13 juni 2010

Nieuwe artikelen voor stempelplezier (en meer)!

Ja ja, er is weer veel moois binnengekomen. De laatste tijd zijn we druk bezig met het uitbreiden van ons stempelassortiment, maar ook op andere gebieden zijn er supermooie nieuwe dingen aan het assortiment toegevoegd... De Making Memories Blossoms & Buttons zijn nu nieuw in de kleur 'Greenhouse'. Perfect voor de liefhebbers van groen, want zeg nu zelf...Groen staat toch overal mooi bij:)
En dan zijn er ook nog enkele nieuwe varianten MME die-cuts en journal cards binnen. Voor iedere stijl en voor ieder thema is er wel iets te vinden. Kijk maar eens hier.
YUMMY, wat zijn ze schattig: de Prima Boy journaling cards. Ideaal voor die lieve babylayouts of voor schattige jongenskaartjes.
Er is ons vaak gevraagd of we de Prima mini clear stamps weer binnenkregen en inmiddels kan ik daar 'Ja' op zeggen. Onder andere de kandelaars zijn weer binnen... Maar let op, deze stempels gaan heel erg snel, dus wees er snel bij;)
En Inkadinkado levert al net zulke leuke clear stamps. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geweldige swirls?! Wil je het hele assortiment bekijken? Dat kan, en wel hier.
En tenslotte zijn er enkele soorten Prima Kit Club stempels binnengekomen. Ze hebben eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt ze bijvoorbeeld heel vaak naast elkaar stempelen, zodat je een geheel eigen dessinpapier kunt maken. Gaaf toch?!

1 opmerking:

Your comments make my day! Thank you!