08 juli 2010

Card Mania

I think I totally got my mojo totally back: today I made 3 (!) cards and I really enjoyed it. For this first card I was inspired by the sketch at the Dutch Card Lovers blog.
-
Ik geloof dat ik mijn mojo weer helemaal terug heb: vandaag heb ik 3 (!) kaarten gemaakt en ik vond het erg leuk om te doen. Voor deze eerste kaart werd ik geïnspireerd door de sketch op het Dutch Card Lovers blog.
1) De basis voor deze kaart is een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock. 2) Op de basis heb ik drie stukken Bo Bunny Jazmyne vlakken geplakt, samen met twee geponste borders. Alles is aan de randjes aangezet met inkt. 3) Daarna heb ik uit een vel dessinpapier de blaadjes en bloemen geknipt en deze in het midden van de kaart opgeplakt. De bloemetjes hebben ieder als hartje een pareltje. 4) Ik heb drie chipboardfiguurtjes van Bo Bunny op elkaar geplakt. Ze zijn versierd met Stickles en bovenop is een strass steentje geplakt met daarbij een labeltje uit Ingrids winkeltje. 5) De kaart is tenslotte versierd met paarse strass steentjes.
And here's the second card. I made this with the sketch over at Card Patterns and used the cute Little Yellow Bicycle Snugglebug papers for it.
-
En hier is de tweede kaart. Deze heb ik gemaakt met de sketch van Card Patterns en ik heb er de schattige Little Yellow Bicycle Snugglebug papiertjes voor gebruikt.
1) Ook voor deze kaart heb ik kraft cardstock als ondergrond genomen. 2) Op de ondergrond heb ik drie stukjes dessinpapier geplakt. Hiervan zijn de randjes bewerkt met edge distresser. 3) In het midden van de kaart zijn twee LYB chipboardstickers (het frame en de tekst) geplakt. 4) Uit dessinpapier heb ik de sterretjes en het rupsje geplakt en deze zijn linksbovenin op het frame geplakt. 5) Over de breedte van de kaart is een stuk jute touw gestrikt. 6) Ik heb toen het frame en de insecten versierd met dotjes Liquid Pearls, Stickles, Diamond Glaze en enkele strass steentjes. Ook enkele van de cirkels op de witte strook papier zijn voorzien van een beetje glitter.
And this is the third card, that I made today. I made this for the fun challenge over at Ingrid's blog. The challenge was to make a summer card. I love using bright and happy colours and really enjoyed making this card.
-
En dit is de derde kaart, die ik vandaag heb gemaakt. Ik heb deze gemaakt voor de leuke challenge op Ingrids blog. De opdracht is om een zomerse kaart te maken. Ik vind het altijd erg leuk om vrolijke en lichte kleurtjes te gebruiken en had veel plezier met het werken aan deze kaart.
1) Op een stuk kraft cardstock heb ik drie stukken October Afternoon Fly a Kite papier geplakt. Hiervan zijn de randjes opgeruwd met edge distresser. 2) Toen heb ik op de kaart twee stroken dessinpapier geplakt, die zijn voorzien van een mooi randje met behulp van een borderpons. Op deze strookjes is een rechte strook gestipt papier geplakt, met daarop een Dear Lizzy rub-on. 3) Uit een journal card van October Afternoon heb ik het hondje geknipt en dit is met foamtape op de kaart bevestigd. Het is tevens versierd met Diamond Glaze. 4) Van kleine stukjes papier en een stukje touw heb ik zelf een vliegertje gemaakt en deze is in de linkerbovenhoek van de kaart opgeplakt. 5) Ook de bloemetjes zijn uitgeknipt en heb ik met foamtape opgeplakt. 6) En tenslotte is de kaart versierd met een rub-on tekst (van Dear Lizzy) en enkele blauwe strass steentjes.
And look who helped me today....:)
-
En kijk eens wie me heeft geholpen vandaag...:)

20 opmerkingen:

 1. Oh wauw Romy! Ze zien er mooi uit! Ik vind ze alledrie prachtig, maar de bovenste (Bo Bunny Jazmyne) springt er voor mij wel echt uit! Daar krijg ik pas inspiratie van! HEEEEEEEl mooi vind ik die!

  Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Romy, je kaartjes zijn stuk voor stuk weer erg leuk. Het babykaartje vind ik erg schattig. Ik heb dat papier hier ook liggen. Je kaart voor mijn Summer Challenge is ook leuk en vrolijk. Het papier van OA past prima bij een zomerse kaart. Bedankt voor het meedoen.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Romy,wat mooi!!!super,ik kan niet kiezen,ze zijn alle 3 geweldig mooi!!
  Fijne dag,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gaaf weer Romy mooie kaartjes en Paco ligt er heerlijk bij.
  fijnedag ,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo wat heerlijk zeg, 3 kaarten en nog hele mooie ook!!! Stuk voor stuk erg gaaf!!!!
  Wel gezellig dat je hulp hebt gehad!!!

  Fijne dag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaartjes, vooral de laatste 2 vind ik Super!

  Groetjes Marie-claire

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaarten alledrie Romy weet niet welke ik het leukste vind. Bedankt voor het meedoen bij DCL en wat een schattige hulp heb je gehad zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt! Je bent lekker bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kaartjes Romy, net als Anja kan ik niet kiezen welke ik nu het mooiste vindt. Ik vindt ze all drie geweldig! :))
  Bedankt weer voor het meedoen.

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw Romy!! Wat heb je drie prachtige kaarten gemaakt. Ze zijn stuk voor stuk prachtig en super dat je je scrap mojo weer terug hebt! Leuke foto trouwens (leuk om te scrappen)

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhh Romy toch,Wat een schitterende kaarten.
  Prachtig papier heb je gebruikt,mooie kleuren.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Romy, These are GORGEOUS cards!!!

  I love every single one of them!!!

  Your cat is adorable too:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kaarten zeg en jouw poes hoe herkenbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind ze alledrie geweldig!!
  fijn weekend, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hi Romy!! You are so so talented!! I LOVE your design!!
  Big hugs from Poland!!
  Karola

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I don't think you ever loose your mojo! Love your little helper and your cards.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Fabulous cards! I just love the layered punches on the last one!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nou ja zeg! Wat een scrapmojo heb jij zeg! Prachtig, prachtig!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een schitterende kaartjes!!! Ik kan niet kiezen welke de mooiste is. En vind je het goed dat ik Paco een keertje van jou leen, want wanneer er zulke mooie kaartjes met zijn hulp ontstaan......:)

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!