07 juli 2010

Whisper

The last couple of days it all just didn't seem to work...I had lots of scrapbook ideas, but when I started to realize them, it didn't seem to turn out the way I had in my mind. Yesterday I tried it another time and at least I had 'the feeling' a little bit back. I enjoyed scrapping this picture. At the picture are my grandparents and they are the typical kind of grandparents: kissing or hugging eachother in public is not done. But at my birthday I wanted a romantic picture of them so badly and the whole family started to encourage my grandparents: "Please, grandpa, give grandma one little kiss...just a very little one". So grandpa need not to be told twice:) When I took this romantic picture of them I heard my grandma whispering "Jan, we can't do this in front of the children...". Sigh, this picture makes me smile everytime I look at it:)
-
De laatste paar dagen leek het wel of er niets uit mijn handen kwam... Ik had een heleboel goede scrapideetjes, maar als ik probeerde ermee aan de slag te gaan, werd het niet zoals ik wilde. Gisteren heb ik het nog eens geprobeerd en ik heb in ieder geval 'het gevoel' weer een beetje terug. Ik heb erg genoten van het scrappen van deze foto. Op de foto staan mijn opa en oma en het zijn typische grootouders: kussen of knuffelen in het openbaar is not done. Maar ik wilde op mijn verjaardag zo graag een romantische foto van hen samen en de hele familie begon ze aan te moedigen: "Alstublieft, opa, geef oma een klein kusje...een heel kleintje maar". Dat liet opa zich geen twee keer zeggen:) Toen ik deze romantische foto van ze nam, hoorde ik mijn oma fluisteren "Jan, dat kunnen we toch niet doen als de kinderen het zien...". Haha, elke keer als ik deze foto zie, krijg ik weer een grote glimlach op mijn gezicht:)
1) Voor deze layout heb ik papier gebruikt uit de Prima Strawberry Kisses lijn. De basis is een vel met een cirkel erop, dat al erg druk is van zichzelf. Ik heb de cirkel voorzien van faux stitches en een aantal bloemen en vlinders versierd met Stickles en Diamond Glaze. Ook zijn de randjes van het papier bewerkt met edge distresser. 2) Daarna heb ik drie vlakken dessinpapier aan de rechterkant van het basisvel geplakt. Ook deze zijn aan de randjes bewerkt met edge distresser en voorzien van faux stitches. Op het blauwe dessinpapier is de foto geplakt. 3) Uit een ander vel papier zijn de grote bloemen en de takjes geknipt. Deze zijn met foamtape bij de rechteronderhoek van de foto geplakt. 4) Op de uitgeknipte bloemen heb ik toen een Prima flower geplakt, die is versierd met Stickles. 5) Links van de foto zijn vier dubbelgevouwen bloemen uit het setje Prima Mini Essentials Strawberry Kisses geplakt. Ook deze zijn voorzien van een beetje Stickles en ze hebben een strass steentje als hartje gekregen. 6) De titel is onder de foto geplakt en is gemaakt van Webster's Pages storytellers met daarop een laagje zwarte glitter. 7) En tenslotte is bovenaan in het midden van de cirkel een uitgeknipte bloem geplakt met een pareltje als hartje.
Today I went to the children's farm with Naomi. My aunt is in due in 3 weeks, so I thought it would be nice to spend some time with Naomi before she has to 'share' her parents with another little girl. It was a wonderful day and the weather was great. Of course I took a lot of pictures and this was my favourite of the day:
-
Vandaag ben ik met Naomi naar de kinderboerderij geweest. Mijn tante is uitgerekend over 3 weken, dus het leek me een goed idee om nog wat tijd met Naomi door te brengen voordat ze haar ouders moet 'delen' met een ander meisje. Het was een prachtige dag en het weer was ook super. Natuurlijk heb ik een heleboel foto's gemaakt en dit was mijn favoriet van vandaag:

13 opmerkingen:

 1. Mooi weer je lo en ook zo leuk beschreven....Het papier past er perfect bij.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lo hoor meis!
  Spannend hoor bij je tante

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat hebben we allemaal wel eens....genoeg ideeen maar tegenvallend resultaat in de uitvoering. Deze LO is erg mooi! En de foto van naomi trouwens ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow echt een geweldige lo ! Liefs Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw!! Echt super gemaakt. Je ehbt prachtig papier gebruikt en heel leuk die blomen zo! Mooi verhaal achter de foto!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige lo zeg!!!! Super die foto, ik krijg gewoon helemaal kippevel van je beschrijving, heerlijk he dat ouderwetse!
  Kan me voorstellen dat dit een hele speciale lo is voor je!
  Leuk om even met Naomi wat leuks te doen, komen vast weer leuke lo's van voorbij!
  Spannend hoor nog 3 weekjes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend Romy,leuke foto,prachtig papier en details.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige lay-out en wat een lieve foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. he Romy,wat lk lief...die foto is super schattig en je L/O is heel mooi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een romantische LO van je opa en oma, super mooi!
  Groetjes van Jacquelune

  BeantwoordenVerwijderen
 11. volgens mij is je gevoel helemaal terug, wat een prachtige lo!!
  En dan heeft hij voor jou ook nog een speciale betekenis! super hoor!
  groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!