17 juli 2010

Smiling

The new Prima BAP-sketch is up at the Prima blog and - at least that's what I think - it's a fun one! I made a 'clean' layout with it, that still has some shabby chic and vintage elements. At the pictures you see Jolanda and her beautiful smile:)
-
De nieuwe Prima BAP-sketch staat op het Prima blog en ik vind het weer een hele leuke! Ik heb er een vrij 'cleane' layout mee gemaakt, met toch een paar shabby chic en vintage elementen erop. Op de foto's staan Jolanda en haar mooie lach:)
1) Als basis heb ik een vel Prima Pastiche papier gebruikt, waarvan ik de randjes heb opgeruwd met edge distresser. 2) Daarop heb ik drie andere vlakken dessinpapier geplakt (ook afkomstig uit de Pastiche lijn). Ook hiervan heb ik de randjes bewerkt met edge distresser en tevens voorzien van faux stitches. 3) Met een borderpons heb ik drie strookjes papier voorzien van een mooie rand en deze strookjes zijn rechtsonder de foto's geplakt. 4) Het groene stukje karton is (een deel van) de verpakking van Prima flowers (o.a. bij de Prima vines). Ik heb de randjes ervan aangezet met bronzen inkt en de verpakking naast de foto geplakt. 5) Uit een ander vel dessinpapier heb ik de bloemen, blaadjes en vlinders geknipt. Alles is versierd met Diamond Glaze en diverse kleuren Stickles. 6) Tenslotte heb ik de titel boven de foto's geplakt. Deze is gemaakt van Prima alphabet stickers, die versierd zijn met Stickles in de kleur 'Crystal'.

8 opmerkingen:

 1. Hij is heel erg mooi Romy, het is maar wat je clean noemt, zo zou ik het nou niet direct omschrijven...... Hij is veel meer dan dat!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love the background papers and wonderful borders and framing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Romy,mooi papier.En de lach van Jolanda is idd heeel mooi!!Super gedaan.
  Fijn weekend,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is weer een hele mooi LO Romy. En de foto's zijn prachtig.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gedaan weer Romy de details vind ik super en de vlindertje passen er perfect bij .De foto os ook heel mooi.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig gemaakt Romy,mooi papier en details.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw het is een hele mooie layout geworden en wat leuk met die vlinders en bloemen!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een waanzinnig schitterende lay-out en wat een werk heb je hierin gestoken: al die laagjes!!!!
  Mooie subtiele details. Helemaal super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!