16 juli 2010

Two Notebooks & a Card

The last few days I made some little presents for Jolanda and Joyce. First I'd like to show you the card that I made them. The rub-ons didn't turn out that beautiful: they stuck everywhere, except on the place I wanted them....gosh, sometimes I'm just driving myself crazy;) This card is also my participation for the summer challenge over at Hobbyshoppie.
-
De laatste dagen ben ik bezig geweest met het maken van cadeautjes voor Jolanda en Joyce. Eerst zou ik jullie graag de kaart laten zien, die ik voor hen gemaakt heb. De rub-ons zijn niet zo heel mooi geworden: ze bleven overal plakken, behalve op de plek waar ik ze wilde...pff, soms word ik gewoon gek van mezelf;) Deze kaart is tevens mijn deelname aan de zomer challenge bij Hobbyshoppie.
1) Voor deze kaart heb ik kraft cardstock als basis genomen. 2) Op de basis heb ik twee vlakken Fancy Pants Rusted Sun papier geplakt, waarvan de randen zijn bewerkt met edge distresser. 3) Uit een vel met borders heb ik twee mooie randen geknipt. Deze heb ik beïnkt aan de randjes en ik heb ze onderaan op de kaart geplakt. 4) Op een stukje kraft cardstock heb ik de twee bloem rub-ons gewreven. Ze zijn langs de randjes uitgeknipt, voorzien van een laagje Diamond Glaze en met foamtape op de kaart bevestigd. De zon rub-on is direct op de kaart gewreven en ook voorzien van Diamond Glaze. 5) De slippertjes zijn uit papier geknipt en naast de bloemen geplakt. 6) En tenslotte heb ik een titel gevormd van Prima alphabet stickers (met daarop een laagje gouden stickers) en de kaart verder versierd met strass steentjes.
I also made them both a notebook. This one is for Joyce:
-
Ik heb ook voor hen allebei een notitieboekje gemaakt. Deze is voor Joyce:
Ik heb voor dit notitieboekje papier uit de Cupid lijn van Pink Paislee gebruikt. Ook de border sticker is afkomstig uit de Cupid collectie. Het frame is van Tattered Angels en de letters zijn van Prima en heb ik bewerkt met Stickles. De kaart is verder versierd met strass steentjes en een stukje jute touw.
And this one is for Jolanda:
-
En deze is voor Jolanda:
Voor dit notitieboekje heb ik papier van October Afternoon Fly a Kite gebruikt, samen met een October Afternoon journal card. Het frame is van Tattered Angels en is versierd met Shimmerz. De letters zijn van Prima en zijn versierd met Stickles. Het stickertje is van American Crafts en de kaart is verder versierd met plakpareltjes.

15 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke dingen weer! Die notiboekjes zijn echt heel leuk.
  gr Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahaha ik las net dat ze er heeeeeel blij mee zijn.Heel mooi gemaakt Romy en goed op gelost met de lange naam....jolanda.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje is weer toppie Romy en wat zullen je vriendinnen blij zijn met de note books!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke dingen heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful work Romy!!!! These all came out fabulous!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nogmaals heel erg bedankt Romy voor het prachtige kaartje en het schitterende notitieboekje! Leuk idee ook om zo'n notitieboekje te scrappen. Ik ben er erg blij mee!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lekker vrolijk kaartje, en die boekjes zijn prachtig, weet zeker dat de meiden er superblij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoy Romy,
  Je kaartje voor zomer-challenge is heel zomers :-)) Prachtig!
  Ook je kadootjes voor Joyce en Jolanda zijn heel leuk!
  Fijn weekend!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is allemaal heel mooi geworden!! Nogmaals heel erg bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schitterende creaties heb je gemaakt Romy.
  Je papier is weer zo mooi.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat leuk Romy! je hebt goed je best gedaan zeg! Het is allemaal heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. woooow die boekjes zijn leuk ! dat zijn leuke kadootjes geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Romy,wat mooi en wat lief!!!!
  Fijn weekend,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie, persoonlijke cadeaus! Wat is toch heerlijk wanneer je zelf zo handig bent:), het komt dan altijd goed van pas!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!