15 juli 2010

Uncle

As I told you I received a huge box of MME goodies on Tuesday and of course I couldn't resist to start creating with these papers immediately. I thought the 'So Sophie Charming' papers would be perfect for a masculine layout about my uncle Kees. The title is a little teaser: my uncle doesn't like it and refuses it to be called 'uncle Kees'...he says that makes him feel old...LOL!
-
Zoals ik gisteren vertelde, heb ik dinsdag een enorme doos met MME goodies ontvangen en natuurlijk kon ik het niet laten er meteen wat mee te maken. Ik dacht dat de 'So Sophie Charming' papiertjes perfect zouden zijn voor een mannen-layout over mijn oom Kees. De titel is bedoeld om een beetje te plagen: mijn oom weigert 'oom Kees' genoemd te worden...hij zegt dat hij zich dan zo oud voelt...LOL!
1) Voor deze layout heb ik een die-cut vel als basis genomen. Ik heb langs de bruine randen faux stitches erop getekend. 2) Daarna heb ik op het ronde vel 3 stukjes dessinpapier geplakt. Hiervan zijn de randen bewerkt met edge distresser en ook voorzien van faux stitches. 3) Ik heb de foto omlijnd met een zwarte marker en vervolgens in het midden opgeplakt. 3) Rechtsonderin heb ik toen een Prima flower geplakt, samen met twee ZVA Creative crystals swirls. 4) Onder de foto heb ik met thickers de titel 'Oom' gevormd. De letters zijn versierd met dotjes Liquid Pearls. 5) Om de swirl mooi door te laten lopen heb ik er enkele strass steentjes uitgeknipt, zodat het net lijkt of hij 'onder' de letters van de titel door gaat. 5) Uit een vel dessinpapier heb ik diverse bloemen uitgeknipt. Deze heb ik 'gestapeld' en als opvulling op de layout geplakt. De bloemen zijn versierd met blauwe en bruine Stickles en met Diamond Glaze.

16 opmerkingen:

 1. Gorgeous page Romy. Out of the So Sophie range you've picked my favourite one, I just love that circle paper! Sonia x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gave lo van je OOM mooie details en top papiertjes.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is heel mooi papier dat je gebruikt heb. Het is echt een schitterende layout geworden en heel leuk met die bloemetjes!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig geworden ! Liefs joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He Romy,mooi geworden en een beetje plagen? altijd goed he,hahaha....snap wel dat hij zich "oud " voelt als jullie m zo noemen,heb zelf ook nogsteeds moeite met t woord "tante" en ik ben dat ook al 10x!Mooi papier,jij bent echt een bofferd met je buit!!!Nogmaals goed gedaan joh!!!
  Fijne dag verder,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige layout

  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh wat een prachtige layout heb je gemaakt Romy.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een supergave layout! Ik vind de kleuren super ook en prachtig papier. Gefeliciteerd met je fantastische prijs. Je hebt het verdiend want je maakt supermooie dingen altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi wat een plagerd ben jij zeg! Dat had ik nou nooit van jou verwacht ;-) Leuke LO geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Helemaal super. Het combineert allemaal zo leuk!
  Gr Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldige layout...
  toch wel mannelijk ook al heb je veel bloemen gebruikt..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeps vergeet ik, thnx voor je awards..
  Ga daar van het weekend een blogje voor maken

  BeantwoordenVerwijderen
 13. The flowers are very nice. Nice photo and I agree he doesn't look old enough to be an uncle!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige lo. Romy! Heel mooi met die cirkel!
  Fijne dag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie lo Romy! Papier past er ook super goed bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. En hup meteen aan de slag met zo'n prijzenpakket, groot gelijk heb je. Het is helemaal aan jou besteed, want je hebt een schitterende lay-out met de foto van jouw oom gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!