05 juli 2010

Wishful

Yesterday I started off with Liz' sketch...but this layout ended up totally different. I think that usually the banner is the only thing that is both in Liz' sketch and in my layout...but hey, at least I had fun making this layout:) At the picture you see my mom smelling flowers.
-
Gisteren ben ik begonnen met een layout voor Liz' sketch...maar toen de layout af was merkte ik dat hij wel heel anders was geworden dan de sketch. Ik denk eigenlijk dat de vlaggetjeslijn zelfs het enige is, dat zowel in Liz' sketch als op mijn layout te vinden is...maar hé, ik heb in ieder geval plezier gehad met het maken van deze layout:) Op de foto zie je mijn moeder, ruikend aan bloemen uit onze tuin.
1) Voor deze layout heb ik gebruik gemaakt van papier uit de Fancy Pants Wishful Thinking lijn. De basis is een vel bruin dessinpapier, waarvan ik de randjes heb opgeruwd met edge distresser. 2) Daarna heb ik twee rechthoeken en twee halve cirkels uit andere vellen papier gesneden en ook hiervan de randjes opgeruwd. Het papier is langs de randen voorzien van faux stitches en toen op het vel bruine papier geplakt. 3) Uit het vel met borders zijn drie stroken papier geknipt, evenals het vlaggetjeslijntje, en deze zijn onder de foto opgeplakt. 4) Daarna heb ik onder de foto een lintje vastgeplakt met daaraan een bedeltje. 5) Toen heb ik de layout versierd met verschillende roosjes van Prima, die ieder op een stukje roze kant zijn geplakt. De roosjes zijn versierd met Stickles. 6) Tenslotte heb ik alles versierd met Liquid Pearls, Stickles en strass steentjes en heb ik nog twee geponste vlindertjes op de layout geplakt.

13 opmerkingen:

 1. Wat een mooi layout zeg, leuk die roosjes ook! Het maakt toch niet uit dat het niet erg meer op de sketch lijkt als je er maar tevreden over bent!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende LO, Romy. En het maakt niet uit dat het niet meer op de sketch lijkt, het plezier om het te maken is veel leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat is je lay-out mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer heel mooi uit gaaf gedaan weer en de roosjes staan er helemaal perfect bij.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Romy - this is really pretty and the banners are really great. Sketches are only meant for inspiration, but if it becomes your own - all the better.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Now those are very pretty flowers. Great collage work too.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou moe...ik had net al een bericht geplaatst...huh????Maf...
  Ik vind je L/O heel mooi en jij hebt helemaal geen scetch nodig....heel mooi!!!mooi papier,mooie kleuren en een leuke foto!!super gedaan!
  Fijne avond,Jolanda
  (ik had nog een tip,de met derwent potlodendikke randen maken en het vervagen met je doezelaar,krijg je mooie schaduw!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. superleuk is ie Romy !! vaak worden ze toch weer heel anders, maar dat geeft toch niks !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ohhh Romy,Die is prachtig gemaakt,wat een leuke foto van je moeder.
  Heel mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoy Romy,
  Prachtige LO en wat een leuke foto van je moeder! Zo spontaan!
  Heel erg geslaagd, hoor! Die vlaggetjes vind ik ook zo leuk!
  Liefs, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is gaaf zeg!!! Wat een leuke foto!!
  En leuk die vlaggenlijn met de tekst!

  Doei doei

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ach wat maakt het uit,
  het is een prachtige layout geworden..

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!