20 augustus 2010

Congratulations & Hi & My Sweetest Nieces

For the new Bo Bunny card challenge ('Make a birthday card') I took one of my favourite Bo Bunny lines, Petal Pushers, to make a birthday card. I used a lot of handcutting and layers and then this was the result:
-
Voor de nieuwe Bo Bunny card challenge ('Maak een verjaardagskaart') heb ik een van mijn favoriete Bo Bunny lijnen, Petal Pushers, opgezocht om een verjaardagskaartje mee te maken. Ik heb veel gebruik gemaakt van mijn schaar en laagjes en toen was dit het resultaat:
1) Op een basis van kraft cardstock heb ik drie vlakken dessinpapier geplakt, waarvan de randjes zijn aangezet met Colorbox inkt. 2) Daarna heb ik drie heel smalle strookjes papier genomen en deze bovenaan opgeplakt. 3) Uit het 'elements'-vel heb ik toen de halve cirkel geknipt en ook deze is op de kaart bevestigd. 4) Uit verschillende vellen papier heb ik bloemetjes en blaadjes geknipt. Samen met twee stoffen Bo Bunny bloemetjes en twee chipboard bloemen zijn deze rondom de cirkel geplakt. Ik heb de bloemen allemaal versierd met Stickles en strass steentjes. 5) Onderaan op de kaart heb ik diverse Bo Bunny rub-ons gewreven en tevens een chipboard vlindertje geplakt. Ook deze zijn voorzien van een beetje glitter. 6) Ten tenslotte heb ik bovenaan een stukje touw rondom de kaart gestrikt.
And I also found some time to participate in this week's sketch challenge over at 2 Sketches 4 You. Here's my take on it:
-
En ik heb ook wat tijd gevonden om een kaart te maken met de 2 Sketches 4 You sketch van deze week. Dit is mijn uitwerking ervan:
1) Ook voor deze kaart is kraft cardstock als basis gebruikt. Hierop heb ik twee vlakken Pebbles Inc Treehouse papier geplakt, waarvan de randjes zijn bewerkt met edge distresser. 2) Daarna heb ik twee stroken papier uitgesneden en deze onderaan op de kaart bevestigd. 3) In het midden heb ik toen een kraft envelopje van Maya Road geplakt. 4) Op het envelopje heb ik drie chipboard figuurtjes en enkele rub-ons (allen ook van Pebbles Inc) bevestigd, samen met de tekst Hi (gemaakt van thickers). 5) Om de kaart heb ik verder nog een touwtje gestrikt en de kaart is afgemaakt met groene strass steentjes in de hoekjes van de kaart.
And I'll leave you with these pictures of Elise and Naomi. Elise is growing up so quickly...all in just one blink. She's so cute.
-
En ik heb ook nog wat foto's van Elise en Naomi om te laten zien. Elise groeit zo snel...en ze is ook zo lief.
She's getting big blue eyes. It's a bit difficult to catch them in a picture, but if you look very precisely you can see them here:
-
Ze krijgt grote blauwe ogen. Het is een beetje moeilijk om ze op de foto te krijgen, maar als je goed kijkt zie je ze hier:
Naomi loves her baby sister too. Sometimes she's a bit too rough with her, bust most of the time it's all kissing and hugging. Though her sister's name is still a bit difficult for her. Everytime I see her, it's like "What was her name again?"...LOL!
-
Naomi is ook helemaal dol op haar babyzusje. Soms is ze een beetje te ruw met haar, maar meestal is het alleen maar kusjes geven en knuffelen. Hoewel haar zusjes naam nog wel een beetje moeilijk is voor haar. Elke keer als ik Naomi zee, is het 'Wat was haar naam ook alweer?'...hihi!

19 opmerkingen:

 1. Hoy Romy,
  Prachtige foto's!
  Heel mooie kaartjes!
  Fijn weekend alvast!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach wat een mooie foto's,schattig!!
  En je kaartjes zijn heel mooi!!
  Mooi papier zeg en wat een leuke uitwerking!
  Fijne dag en alvast een goed weekend!!
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je weer erg mooi gedaan allemaal, Romy! Ik ben vooral helemaal weg van je Bo Bunny kaart. En ach...wat een lieve foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke foto's en je craties zijn schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love, love, love those cards...shall I send you my address...lol. Those photos are adorable too....beautiful children.....You must love your nieces to death.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaartjes, vooral de eerste springt er helemaal uit! En wat een onwijs leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie foto´s hoor van de meiden[ja jij ook dus]en je kaartjes zijn weer plaatjes geworden.
  fijn weekend,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooie kaartjes!!!
  de bovenste ben ik en beetje verliefd op hihi.
  en prachtige foto's, weer materiaal om mee te scrappen!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige foto's van je nichtjes. En je kaartjes zijn ook weer om te smullen. Heb het papier van BoBunny ook liggen, maar heeft nog geen bestemming :)
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. erg leuke kaartjes en super schattige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kaartjes en lo's en hele leuke en lieve foto's.
  Alvast een goed weekend.
  Liefs Stieneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kaartjes Romy, prachtig. En de foto's van je nichtjes zijn heel schattig.
  Prettig weekend van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. What happy cards! So glad you could play with us this week at 2S4Y!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Romy... You amaze me every time I see your creations! And your nieces are so so lucky to have such an awesome aunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een schitterende kaarten zeg!! Bij die bovenste heb je erg mooie kleuren gebruikt en erg leuk die bloemen en die ronding! Je tweede kaartje is ook zo leuk en wat mooi papier! Je hebt weer prachtige foto's gemaakt van je nichtjes! Je layout en je andere kaartje vind ik ook goed geslaagd!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Romy,
  De kaarten zijn echt zo mooi! En zo zijn de meiskes ook! Schattige foto van jullie samen!
  Fijn weekend, groetjes, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. all lovely - your cards have such fabulous details on them
  Thanks for joining us at 2S4Y this week
  Hugs
  K

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een vrolijke kaarten!!!!
  En wat een leuke foto's van jou, Elise en Naomi! Het blijft toch een wonder, zo'n klein babietje!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!