21 augustus 2010

Summertime Bubbles

I loved the 'lift the DT-challenge' at My Creative Scrapbook so much, that I decided to make another layout for it (and I'm already thinking of participating a third time, because there are so many beautiful layouts I'd love to lift in their DT gallery:)). I used pictures of the cute little Noah, which were taken at my visit to Mireille and her wonderful family. I'm not quite sure if it was Mireille or me who took these pics of Noah, but I guess I took one of these and Mireille took the other three pics. So the credits go to her:)
-
Ik vond de 'lift the DT-challenge' bij My Creative Scrapbook zo leuk, dat ik besloot om er nog een layout voor te maken (en ik denk nu al aan een derde keer meedoen, omdat er nog zoveel mooie layouts in hun DT-gallery zijn, die ik graag zou liften:)). Ik heb foto's gebruikt van de lieve, kleine Noah, die gemaakt zijn toen ik een heerlijk dagje Den Helder heb gehad met Mireille en haar lieve familie. Ik weet niet zeker of het Mireille of ik was die deze foto's van Noah heb gemaakt, maar ik geloof dat ik één van de vier heb genomen en Mireille de andere drie. Dus de credits zijn voor haar:)
1) Voor deze layout heb ik de Fancy Pants Rusted Sun lijn gebruikt. Als basis heb ik een geel vel dessinpapier genomen. Langs de randen heb ik faux stitches getekend en de randjes zijn tevens opgeruwd met edge distresser. 2) Op het basisvel heb ik twee kleinere stukken dessinpapier geplakt, die op dezelfde manier zijn bewerkt. 3) toen heb ik twee smalle strookjes papier voorzien van een border en deze onderaan op het gestreepte vlak opgeplakt. 4) De foto's zijn gemat op blauw dessinpapier en op de overige stukken papier geplakt. 5) De tekst 'Summertime' is een Fancy Pants glitter cut. Ik heb deze op een stuk boekpapier (gewoon een pagina uit een oud boek) geplakt en deze langs de randjes uitgeknipt. 6) Uit dessinpapier heb ik toen diverse kledingstukjes geknipt. Ik heb er een stuk touw tussen bevestigd en ze voorzien van een laagje Diamond Glaze. Vervolgens zijn de kledingstukjes als een soort slinger naast de titel geplakt. 7) Ook de zon bovenin is (een deel van) een Fancy Pants glitter cut. Ik heb de hele zon in tweeën gesneden en de bovenste helft op de layout geplakt. 8) Het tweede deel van de titel (namelijk het woord 'Bubbles') is gemaakt van Fancy Pants letterstickers, die versierd zijn met goudkleurige Stickles. 9) Rechtsbovenin heb ik een Fancy Pants journalsticker geplakt, met daarbij een bloemenstickertje. 10) De layout is daarna verder versierd met uigeknipte slippertjes, kurken stickers van Pink Paislee en een strass steentje (als hartje voor de bloem).

24 opmerkingen:

 1. Ach wat mooi,en wat een leuke foto's!!Heel mooi gemaakt romy,een plaatje!!!
  Fijne avond,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf zo´n rijtje foto's leuke kleurtjes ook...heerlijk zomers.
  Op naar het volgende lootje.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super geworden! Mooie foto's en leuk die kleertjes zo!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke zomerse kleurtjes. En wat een prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very cute. Like the dimensional clothes line.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. EEn hele gave layout zo geworden erg vrolijk van kleur je wordt er vrolijk van als je er naar kijkt.

  Groetjes Scrapfanaat Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gorgeous LO, love those little ice-blocks!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super geweldige echt zomerse layout

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoy Romy,
  Prachtige zomerse lo.!
  Fijne zondag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke LO, wat een leuke details heb je gemaakt!!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Romy,
  Thanks for stopping by this morning. I just adore this page. Those photos are adorable and the way you created the border along the bottom looks fabulous!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een prachtige lo! Je werk word steeds mooier! naar je zin gehad in frankrijk? bedankt dat je altijd zo trouw en enthousiast reageerd op mn blog! thanks girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooi geworden hoor leuke kleuren en foto's gr janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie lay out en leuke foto's heb je gebruikt!!

  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat maak je elke keer toch weer leuke dingen!
  Groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gaaf Romy!! prachtige foto's, kleuren en design!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige layout Romy.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ook weer zo gaaf zeg!!! Lekker vrolijk, en die kleding aan een lijntje: geweldig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldige lay-out van een heel leuk jongetje:)

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!