28 september 2010

Artis

During the summer break I went to Artis with Jolanda and Joyce. We had a wonderful day and also took a lot of pictures (that's the great thing of having friends that scrapbook too;)). I thought the colours of the Webster's Pages Seaside Retreat line would be perfect to go with these colourful pictures of us. I made this layout for the challenge at WebstersPages.ning, for which you had to use more than 1 picture and scallops (the small borders above and below the pictures) on your layout. I don't know why, but the picture of this layout is a little weird: I promise the layout is straight in real:)
-
Tijdens de zomervakantie ben ik met Jolanda en Joyce naar Artis geweest. Het was een prachtige dag en we hebben ook veel foto's genomen (dat is het voordeel van vriendinnen hebben, die ook scrappen;)). Ik vond de kleuren uit de Webster's Pages Seaside Retreat lijn perfect passen bij deze kleurrijke foto's. Ik heb deze layout gemaakt voor de wedstrijd, die nu loopt bij WebstersPages.ning, en waarvoor je meer dan één foto en scallops (de smalle strookjes boven en onder de foto's) op je layout moest gebruiken. Ik weet niet waarom, maar de foto van deze layout is een beetje vreemd (scheef) geworden: ik kan je verzekeren dat de layout helemaal recht is in het echt:)
1) Als basis heb ik op een vel dessinpapier twee stroken gekleurd papier geplakt, waarvan de randjes zijn bewerkt met edge distresser en zijn versierd met faux stitches. 2) De foto's zijn alledrie gemat op geel papier en in het midden, op de strook, opgeplakt. 3) Uit een ander vel papier heb ik twee halve cirkels geknipt en deze zijn onder en boven de strook met foto's geplaatst. 4) De bloemen en andere figuurtjes uit de linkerbovenhoek en de rechteronderhoek heb ik zelf uitgeknipt en met glue dots bevestigd, zodat ze goed loskomen van de achtergrond. De figuurtjes zijn tevens voorzien van een beetje Diamond Glaze en Stickles. 5) Uit dessinpapier heb ik de twee reis-kaartjes en de luchtballonnen geknipt. Deze zijn versierd met Stickles en verdeeld over de layout opgeplakt. 6) Onder de foto van Jolanda heb ik een stukje Webster's Pages bloomers lint (een goede vervanger hiervoor is het American Crafts lint, dat wij ook in de webshop verkopen), samen met een kantje vastgeplakt. 7) Ook bovenaan heb ik een stukje kant geplakt en hierbij zijn diverse geponste strookjes papier geplaatst. 8) En tenslotte is de layout voorzien van een titel, die gemaakt is van Doodlebug alfabetstickers met daarop een laagje Diamond Glaze.

17 opmerkingen:

 1. super gaaf weer!!!
  En wat een prachtige kleuren combinaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Romy!!en grappig als ze de tekst in de US lezen word het ART IS.....grappig!!Mooi papier en je lo is super en je foto scheef (van je L/O )
  hebben we allemaal wel eens!!!!
  Fijne avond,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful layout Romy!!!! Thank you for all your kind comments on my layouts the other day. I was at a scrap retreat and got 20 done the whole weekend. Hoping to post somemore up today :). By the way I am LOVING your cards lately too!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw!! Ik vind het echt weer een super layout geworden. De foto's passen perfect bij het papier (of andersom:P) Leuk ook zo die drie verschillende foto's!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Zuinig zijn op deze vriendinnen!!!;-)

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke sketch, en jij hebt er weer een plaatje van gemaakt!
  blijf nog lang genieten vna je vriendinnen!
  groetjessssss

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super lootje!! En wat heb je je blog mooi gepimpt!
  groetjes, claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is weer heel mooi met super websters details .Mooie foto´s ook en scheef,misschien zit er ook wel wat afwijking in het papier zie je bij stof ook wel eens.
  succes met de challenge groetjes,lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig,vind hem supermooi en het papier van webster page,ik blijf het geweldig mooi papier vinden.
  ook je voorgaande kaartjes en Lo's zijn prachtig.
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige lay-out! En al die mooie details passen zo perfect bij elkaar! Super!

  Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoy Romy,
  Prachtige lo.! Supermooie details!
  Fijne dag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super leuk idee ik zou bij dit papier direct opzoek gaan naar strandfotos maar dat hoeft helemaal niet!! dit past ook perfect!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een prachtige LO Romy. Mooie foto's en kleuren.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig!!! Ik vind websters pages altijd erg moeilijk om te gebruiken maar jij maakt er weer iets geweldigs van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een sfeervolle lay-out, ik zou haast denken, dat jullie de Scrapmusketiers je in de tropen wanen! Super weer vormgegeven Romy!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik vind dit zulk moeilijk papier,
  maar jij maakt er gewoon even wat fantastisch van !!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!