18 september 2010

Things I love & Introducing...

This morning, before I went to my work, I had a fun play with the new Dutch Card Lovers sketch. Here's my (colourful) take on it:)
-
Vanochtend, voordat ik naar mijn werk ging, ben ik even lekker met de nieuwe Dutch Card Lovers sketch aan de slag gegaan. Dit is mijn (kleurrijke) interpretatie ervan:)
1) Op een basis van kraft cardstock heb ik een vlak zwart dessinpapier geplakt. Dit is afkomstig uit de Petal Pushers lijn van Bo Bunny, net als de andere vellen dessinpapier, die ik voor deze kaart gebruikt heb. 2) Uit verschillende restjes papier heb ik 5 smalle strookjes gesneden. Hiervan heb ik de randjes aangezet met inkt en vervolgens heb ik de strookjes, onder elkaar, in het midden van de kaart geplakt. 3) Uit het 'cut-outs'-vel van Bo Bunny heb ik de journalingkaart met daarop de tekst 'Things I love' geknipt en deze heb ik in het midden van de kaart geplaatst. 4) Onderaan op de kaart heb ik een stukje Webster's Pages bloemenlint bevestigd. Vervolgens heb ik drie chipboard bloemen van Bo Bunny genomen, deze op elkaar gestapeld en rechts op het lint geplakt. De chipboard vlinder bovenin komt ook uit de Petal Pushers lijn. 5) Daarna heb ik diverse bloemen en blaadjes uitgeknipt en deze zo geplakt, dat ze half onder het lint vandaan komen. 6) Op kleine stukjes papier heb ik drie keer de tekst 'You' geschreven en deze stukjes papier zijn onderaan op de kaart geplaatst. 7) De kaart is tenslotte versierd met rub-ons, strass steentjes en een (héleboel) Stickles hier en daar.
And, as I wrote in the title of this post, I'd also like to introduce you to a very sweet, little girl. I told you earlier this week about our guinea pig, who passed away on Monday. The vet advised us to get a new 'friend' for our other guinea pig as soon as possible. So we went to the pet shop and my mom and I immediately fell in love with this adorable little guinea pig. Isn't her 'punky hairdo' cool...LOL?!
-
En, zoals ik in de titel liet weten, zou ik jullie graag voorstellen aan een lief klein meisje. Eerder deze week vertelde ik over onze cavia, die we maandag hebben laten inslapen. De dierenarts raadde ons aan om zo snel mogelijk een nieuw 'vriendinnetje' voor onze andere cavia te nemen. Dus zijn we naar de dierenwinkel gegaan en mijn moeder en ik werden meteen verliefd op deze schattige cavia met haar gave 'punkkapsel', hihi.
We called her Babetje and she is a real sweetie. And Lotje, our other guinea pig, is so happy with this baby girl:) As you can see on the picture above Babetje is as small as a hamster...but I know that won't last long, haha. -
We hebben haar Babetje genoemd en ze is echt een schatje. En Lotje, onze andere cavia, is helemaal in de wolken met 'haar baby'tje':) Zoals je op de foto hierboven kunt zien, heeft Babetje nu nog veel weg van een hamster, wat haar formaat betreft...maar ik weet dat dat niet lang zal duren, haha.

15 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart Romy.
  En wat is ze lief Badetje.
  Veel plezier met haar.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje weer! Heerlijke kleurtjes. En wat een dotje, Babetje, prachtige naam trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Romy...dit is een geweldig leuke uitwerking van de schets. Complimenten!
  Leuk dat je meedoet met DCL.

  Groetjes, Angèle

  PS. Veel geluk met Babetje! Jaren hebben de we hier ook cavia's gehad. Altijd twee stuks. Er komen nu weer heel wat herinneringen boven en gek ook weer wat verdriet (als er eentje stierf). Al is het jaren geleden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heerlijk vrolijk kaartje met die kleuren!!
  En wat is babetje een schatje!!
  ik hoop dat ze elkaar leuk blijven vinden.
  (misschien nemen wij ook weer een andere huisdier, ons konijntje is weggelopen)
  groetjessss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooo en ze scrapt zo maar even een kaartje voor ze naar haar werk gaat....gaaf kaartje.
  AAAA en Babetje wat een liefje hihih moets mist eens weten ooit een paar dagen op een konijn gepast ging ze lekker bij slapen en als we weer thuis kwamen hups naar het konijn zo gaaf om te zien en helemaal niet bang voor elkaar .Nou ja het konijn dan .
  groetjes,lean weer genoeg gebabbeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn schatjes,enne wat een coole haartjes!!!Je kaart is super mooi!!
  Veel plezier met Babetje!!
  Fijne dag,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooi en kleurrijk kaartje is dit geworden. Echt heel leuk met dat stof en die bloemen! Wat is ze lief zeg en veel plezier met haar!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke vrolijke "Vlinders in je buik"-kaart!!!!

  En wat ziet Babetje er knuffelig lief uit! Ze lijkt wel wel op een bonbonnetje door haar chocoladebruine kleurtjes in haar vacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige kaart..

  ow en Babetje, wat een scheetje
  Heel veel plezier met dit kleine meisje..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super kaart !!!! Ik hou wel van die felle kleurtjes ! Deze papierlijn ligt dus bij mij ook nog in de kast !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettend leuke kaart, als die niet wint!! En wat een scheetje is Babetje, grappige naam ook. Kan me voorstellen dat je er meteen "verliefd" op bent geworden haha...groetjes, Wendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ow wat een SCHATJE!!! tju ik heb al veel beestjes gehad maar nog nooit een cavia!! misschien komt dat ooit nog wel!! enne een leuke kaart zeg!! dat papier heb ik ook nog misschien kan ik m een keertje liften!! hij is zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Great layout and what a gorgeous photo!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt er weer een prachtige kaart van gemaakt romy

  Bedankt voor het meedoen met DCL
  groetjes miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een geweldige kaart Romy!!!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!