23 februari 2009

Miss you

Op deze foto zie je onze kat Pino (samen met mijn broertje Joeri, toen nog anderhalf). Op de foto is Pino pas een paar jaar oud; ik gok een jaar of vier. Hij is twee jaar geleden overleden en was toen bijna 16. Soms mis ik hem nog, vooral omdat het ineens zo snel ging. Die zondag was hij nog kerngezond en vier dagen later kreeg hij een spuitje. Deze foto betekent erg veel voor me en ik heb geprobeerd dat ook weer te geven in mijn layout.
De basis is een vel kraft cardstock. Hierop zitten drie soorten vellen van Prima. Marketing. Zowel uit de Angelique- als uit de Youth-lijn. De engeltjes zijn ook uit dit papier geknipt. Onder de foto zit ook een stuk ribkarton. Dit heb ik aan de rand gescheurd. Ook een paar ribjes zijn licht gescheurd. Met Colorbox heb ik alles een wat verweerd effect gegeven. En op de gescheurde stukjes heb ik bruine Stickles gespoten en dit uitgeveegd. De titel is gemaakt van American Crafts foam thickers (omlijnd met IDenty pen). De 'bracket' is een chipboard figuur, dat is geverfd met Paint Dabber. Op de 'bracket' heb ik met een crystal brad een bloemetje bevestigd. Alle stipjes zijn gemaakt met Stickles. De figuurtjes met een man en een vrouw, zijn uitgeknipt uit het Youth-papier. Het vogeltje rechtsbovenin is een rub-on. En het hoekje heb ik zelf getekend met IDenty pen.
Tenslotte heb ik een stukje zwart wit geruit lint opgeplakt en rechts aan de kant vastgeniet. Ook heb ik nog een aantal bloemetjes gebruikt uit de Prima. Marketing Youth tube (bij ons verkrijgbaar in kleine setjes). Deze zijn weer met crystal brads bevestigd.

7 opmerkingen:

 1. Wat schattig, altijd leuk om dieren te scrappen en nu heb je gelijk een mooie herinnering, koester het meis.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is heel erg fijn dat je met deze hobby Pino op een schitterende manier kunt gedenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice lo. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi zeg!!! Kan me voorstellen dat je Pino zo mist.... Heel mooi om deze lo te maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke layout..
  Ik vind dit een erg leuke prima lijn...

  En dat vind ik nou echt het leuke aan scrappen, die verhalen achter de layout..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie herinnering.
  Groetjes,
  selma

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!