20 april 2010

Dit is allemaal weer om van te smullen...

...nou ja, figuurlijk dan hè. Het zou zonde zijn om alle moois, dat nieuw binnen gekomen is in de webwinkel, op te eten, hihi. Ten eerste zijn er diverse nieuwe varianten Prima Essentials 8 flowers binnen gekomen en enkele al uitverkochte varianten zijn ook weer volop op voorraad.
De Blossoms&Buttons setjes van Making Memories zijn sowieso al om van te smullen, maar dit "Flutter"-setje is toch wel mijn favoriet. Zulke mooie en vrolijke kleurtjes. Hier komt iedereen toch wel van in de lentestemming!
Wauw, de kleurtjes van deze Prima Camelot Roses Diego zijn zó mooi. Heel nostalgisch...en daarmee zijn ze perfect voor de echte vintage liefhebber.
Dan zijn er ook nog deze onwijs mooie Gallery Roses Marcel van Prima met hele mooie en artistieke kleurencombinaties. Ik vind ze in ieder geval helemaal wauw:)
De Prima Iced Got Flowers zijn zo populair onder onze klanten en dus konden we het niet laten om weer een nieuwe variant in het assortiment op te nemen: namelijk deze Sea Jewel variant met mooie blauwe kleurtjes.
Maar niet alleen de Prima Iced Got flowers zijn favorieten, ook de Country Elegance flowers zijn immens populair. En geef men eens ongelijk: deze bloemen zijn zo mooi bewerkt met verf en ook nog eens voor een mooi prijsje verkrijgbaar. Nieuw in ons assortiment zijn ze in oranje. Want ja, het is natuurlijk bijna Koninginnedag en ook het WK komt er alweer aan:)
Van MME hebben we deze gave Breaking Free Kraft Tags nieuw binnen...
...evenals diverse mooie die-cuts.
Pink Paislee heeft toch zoiets moois op de markt gebracht: de Flip Notes, die niet alleen perfect zijn voor journaling, maar ook als een mooi embellishment op een kaart bijvoorbeeld. Wij hebben ze uit alledrie de nieuwe series binnen: Bayberry Cottage, Queen Bee en 365 Degrees. Enne, ze gaan in setjes van 6!
Ook van K&Company hebben we weer diverse nieuwe journaling notes binnen, namelijk uit de romantische en lieve 'Sweet Talk'-serie.
Verder was ik in een baby-bui toen ik nieuwe spullen voor de webwinkel aan het uitzoeken was. Zo zijn er maar liefst 10 verschillende MM Animal Crackers journaling notes,...
...deze lieve Jenni Bowlin baby boy journaling tickets (in drie varianten verkrijgbaar!) en...
...(ook van Jenni Bowlin) deze Baby Boy bingo cards. Heel leuk om bijvoorbeeld bij een babyfoto te plakken of om op een babykaartje te verwerken.

1 opmerking:

  1. Het is maar goed dat deze spullen niet letterlijk om te smullen zijn ,dan zou ik bagger vet zijn hihihii...

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!