Pages Of My Blog

06 juli 2010

More Magnolia

I gotta love using stamped images on my cards, so here's another card featuring an image from Magnolia. I made this card with the sketch over at 2 Sketches 4 You.
-
Ik begin het echt leuk te vinden om stempelafdrukjes op mijn kaarten te gebruiken, dus hier is weer een kaartje met daarop een Magnolia meisje. Ik heb deze kaart gemaakt met de sketch van 2 Sketches 4 You.
1) Eerst heb ik het afdrukje ingekleurd met Derwentpotloden en geurloze terpentine en het verder versierd met Stickles. Het afdrukje is vervolgens langs de randjes uitgeknipt. 2) Daarna heb ik de basis voor de kaart gemaakt: een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock met daarop drie vlakken Crate Paper Pink Plum papier, waarvan de randjes zijn aangezet met inkt. 3) Toen heb ik op de basis een October Afternoon Journal Card geplakt. Daarop is het Magnolia meisje, met foamtape, bevestigd. 4) Over de breedte van de kaart is een organza lintje gestrikt. Op het strikje zit een knoopje, met door de knoopsgaatjes een stukje jute touw en een Maya Road pin. 5) Daarna is de kaart versierd met uitgeknipte bloemetjes, een gestempeld stukje tekst en roze strass steentjes.

14 opmerkingen:

  1. Wauw!! Prachtig hoe je dit kaartje weer hebt gemaakt en heel mooi ingekleurd! Je gaat er toch niet verslaafd aan raken:p

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! En neem van mij aan, als je eenmaal aan het inkleuren bent begonnen, wil je er niet meer mee stoppen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. he Romy,jij hebt het snel onder de knie zie ik wel!!!Dat inkleuren gaat je heel goed af!!Mooi geworden joh!!Super kaart!!
    Fijne avond,Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, wat is dit schattig Romy!
    Met die Magnolia's kun je alle kanten op toch?

    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik vind haar super mooi geworden...ik hou er ook niet zo van maar dit vind ik geweldig en de kleurtjes die je gebruikt heb...top!!!Liggen hier ook nog wat afdrukjes??????!!!!!
    groetjes,Lean.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterende kaart Romy,zo lief die stempel,mooi papier en kleuren.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtig kaartje, Romy. Heel mooie kleuren en prachtige afwerking.

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. kleuren is ook best heel erg leuk !!
    Super kaartje met meisje weer

    BeantwoordenVerwijderen
  9. very pretty - love all the details and dimension!
    Thanks for joining us at 2S4Y this week
    :) Kazan

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!