22 september 2010

Hi *2 Sketches 4 You*

Yesterday was quite a day: I got so much work to do for school...reading in my book, learning new German grammar, writing a French letter etc. etc. But luckily, after all my work was done, I had a little time left to make a card with the new sketch over at 2 Sketches 4 You. I loved the 'crossed' twine that was in the sketch and used that in my interpretation too.
-
Gisteren was nogal een dag: ik had zoveel werk te doen voor school...in mijn boek lezen, nieuwe Duitse grammatica leren, een Franse brief schrijven, aan mijn PWS werken etc. etc. Maar gelukkig was er, nadat ik klaar was met alles, nog een beetje tijd over om een kaart te maken naar aanleiding van de sketch bij 2 Sketches 4 You. Ik vond het gekruiste stuk touw, dat op de sketch te zien was, erg leuk en heb dit ook terug laten komen in mijn interpretatie van de sketch.
1) Voor deze kaart heb ik papier gebruikt uit de Pebbles Inc Treehouse lijn. Op een basis van kraft cardstock heb ik drie vlakken dessinpapier van verschillende maten geplakt. Hiervan heb ik telkens de randjes opgeruwd met edge distresser. 2) Op de kaart heb ik daarna een kraft envelopje van Maya Road geplakt. Met Colorbox inkt heb ik de randjes extra aangezet. 3) Daarna heb ik diverse Pebbles Inc chipboard figuurtjes (namelijk de uil, de blaadjes, de bloem en de swirl) genomen en heb ik deze onderaan op de kaart bevestigd. 4) Uit een vel dessinpapier heb ik een paar losse bloemetjes, huisjes en takjes geknipt en deze zijn verdeeld over de kaart opgeplakt. 5) Op een smal strookje kraft cardstock heb ik een rub-on tekst gewreven en deze is met foamtape vastgeplakt. 6) Over de lengte van de kaart heb ik een stuk touw gestrikt, dat goed is vastgezet met behulp van de brad op het envelopje. 7) En tenslotte zijn alle figuurtjes versierd met Stickles en heb ik de kaart afgemaakt met losse strass steentjes.

13 opmerkingen:

 1. Hi jij schroeft het tempo op zeg weer zo'n gave kaart .Ik vind hem ook wel stoer mooie kleuren en het uiltje...lief hoor.
  succes met school groetjes<lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Romy,wat een schattig kaartje!!!
  En wat een berg werk zeg,ben blij dat ik daar geen "last" meer van heb!!
  Fijne avond en ik hoop voor je dat t snel weekend word!
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is soooo cute, Romy! I love the twine and all of your added details. Visiting your blog is always such a treat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geweldig kaartje!! super leuk met die uil!!
  groetjesssssss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk kaartje, dat uiltje vind ik erg gaaf. En succes met je schoolwerk...ben zo blij dat ik dat niet meer heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super cute! I love the layers :)
  Thanks for playing at 2S4Y!
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Romy, this is Adorable!!!! I love your cards, they are always so beautiful!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel erg leuk kaartje! dat uiltje is cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf kaartje, Romy en heel veel succes met al je schoolwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lots of cool layers to this card!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I adore this! Thank you so much for playing along with us at 2s4y!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Romy wat een mooi kaartje is het weer zeg! Heel leuk dat uiltje en heel veel succes met school!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat moet je toch tegenwoordig veel doen voor school, of ben ik het misschien wel vergeten hoe het in mijn tijd was? In ieder geval hadden wij geen computer toen, en was de bibliotheek in onze tijd zeer noodzakelijk voor het vinden van informatie. Maar ik dwaal af.
  Wat een sprankelende kaart, helemaal vrolijk, een grappig uiltje, vogelhuisjes, leuke details. Kortom helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!