Pages Of My Blog

27 augustus 2009

Favorite guy

Deze layout heb ik gemaakt met een foto van onze Paco. Hij lag daar zo lief onder de dekens verstopt. Ik heb geprobeerd de layout een beetje stoer, maar toch romantisch te maken. Ik weet niet zo goed of ik nu blij ben met het resultaat, maar goed: het is wat het is.

De basis is een vel Bo Bunny Flutter Butter dessinpapier. Dit heb ik flink besprayd met Glimmer Mist in de kleur Coffee. De randen zijn bewerkt met edge distresser en aangezet met Paint Dabber. Hierop heb ik twee repen papier geplakt. De blauw bruine reep papier is van Bo Bunny Abbey Road en het vel met tekst is van Little Yellow Bicycle Love Letters. Dit vel heb ik langs de randen gescheurd en flink aangezet met Colorbox Copper. De titel 'Favorite guy' is een rub-on title. De foto heb ik omlijnd met IDenty-pen en gemat op blauwe cardstock, dat ik flink heb bewerkt met edge distresser. Links van de foto heb ik een stukje kant (Prima. Marketing) geplakt. De 'photocorner' is een die-cut van Making Memories uit dit setje. Op de photo corner is een Prima. Trellis Rose geplakt, samen met drie blauwe Iced Got Flowers. Bij de bloemen zijn twee delen van strass swirls geplakt. Linksboven heb ik een Country Elegance Flower bevestigd met een pearl brad. Hierdoorheen is een head pin gestoken, en bij de flower is tevens een Tim Holtz Adage Ticket geplakt. Tenslotte heb ik bovenaan enkele strass steentjes geplakt.

14 opmerkingen:

 1. Hoi Romy, de Lo ziet er toch mooi uit?! ik vind van wel in ieder geval. Maar misschien mis je in de rechterbovenhoek nog iets, zou het dat zijn waarom je niet weet of je wel tevreden bent? Hoe dan ook, ik vind 'm er mooi uitzien, dus...

  groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou stoer...... een beetje,romantisch dat is het zeker en ik vind hem helemaal super een mooie wit lijst er om heen en ophangen.Jaja je kan niet alles ophangen maar deze moet je doen hoor of op een mooie canvas...hihihi sorry ik laat mij een beetje gaaaaaaaaan.
  doeg,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Romy, hij is gewoon mooiiii.... je hebt mooie kleuren gebruikt enne de kat is een plaatje.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi lo'tje en mooie foto! groetjes sam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie LO Romy!!Wat een schatje zeg.Heb bijna de zelfde foto van onze kat,haha.Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind 'm mooi! Mooie kleuren en een super foto!
  Groetjes, Maar ik herken het wel hoor, dat onzeker zijn. Ik ben altijd heel kritisch op mijn eigen werk en er zijn maar heel weinig LO's waar ik ECHT tevreden mee ben...
  Birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke layout en schattige foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige layout Romy,mooie kleuren.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou ik vind 'm geweldig geworden!! Die foto past precies bij de kleuren/sfeer van het papier. Echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Niet zo kritisch zijn op je eigen werk hoor!! Je hebt een prachtige lay-out gemaakt. Mooie combinatie van materiaal en kleur. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem zeker erg stoer en ook nog romantisch!!!
  Mooi hoor, en wat een geweldige foto!!!

  Fijn weekend vast!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben een beetje laat aan maar ik vind deze lo. ook super hoor! En mooie foto! Leuke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oké, ik werd even misleid door de titel. Ik vind de letters het erg stoer maken, maar het overige is heel zacht en romantisch. Kortom, wederom schitterend gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind hem prachtig geworden!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!